13 Eylül 2009

Blog Meleği: Stil Direktörü!!!


Arkadaşlar bugün sabah saatlerinde blogumda dolaştıysanız bazı gariplikler olduğunu farketmişsinizdir. Blog temamın sürekli değişmesi gibi. Bir bilseniz neler oldu?!!

Tam bir teknoloji özürlü olan ben, blog temamı değiştirmeye karar verip netten bir tema seçtim (zekice!!). Sonra da yönergelere göre temayı yükledim. Ancak bazı linklerde sorun oluştu. Ben de vazgeçip eski temama geri döneyim dedim. Ama ne mümkün!! Linklerin bazıları ve bazı bağlantıların silinmesi yetmiyormuş gibi, bir de ayarlar bölümünde "yerleşim" linki kaybolmaz mı? Çıldırdım resmen, hiçbir ayar yapamıyorum! Medet Eda, imdaaat!! diyerekten hemen sevgili
Stil Direktörü'ne mail attım. Hemen cevap verdi sağolsun. Yazışmaya başladık (karşılıklı tam 24 kez yazışmışız!). Meğer böyle değişiklikler yapmadan önce yedekleme yapmak gerekiyormuş (nasıl diye sormayın, ne bileyim ben?). Ben dilim döndüğünce sorunun ne olduğunu anlatmaya çalıştım (sanki anlamışım gibi!). Eda da epey uğraştıktan sonra düzeltti sağolsun. Hatta eskisinden güzel oldu temam ;)) Öyle rahatladım ki sormayın.

Hamiş: Siz siz olun benim gibi anlamıyorsanız dokunmayın, danışmadan birşey yapmayın arkadaşlar. Bu bana iyi bir ders oldu.

Sabrı ve emeği için sevgili
Stil Direktörü'müze buradan bir kez daha teşekkür ederim. İyi ki varsın Eda ;))
resim kaynak: yok artık, daha neler ;D
13 Eylül 2009 Pazar

5 yorum:

  1. edi bitanedir. biz kaç 24 konuşma yaptık bilmiyorum bile:)
    sanada hayırlı olsun yeni temacığın:)

    YanıtlaSil
  2. haklısın canım, eşi yok valla. çok teşekkür ederim bu arada ;))

    YanıtlaSil
  3. Blogların meleği Edi:)

    YanıtlaSil
  4. Ne demek canım ne gerek vardı yazmana yazdın ya mailden, daha birşey yapmadık bile durumu kurtardık diyelim, sen tema sırasına da girdiysen sıra gelince sana tasarım da yaparız canım, ecemi de öperim çok sevgiler hepinize.

    YanıtlaSil
  5. Elvan: Di mi ya ;D

    Stil Direktörü: Ne demek niye yazdın, bilsin herkes.Canımsın sen. Öptüm ;x

    YanıtlaSil