8 Kasım 2009

Toplantıya Buyrun






Uzun süredir birşey dikemiyordum. O kadar çok koşturuyorum ki, iki gündür evde dinlenmekle ancak kendime gelebildim. Tabii sadece dinlenmedim, birşeyler de diktim.

Bu jile Burda Ağustos 2007 sayısından bir elbise modeli aslında. Ama ben modeli o kadar çok değiştirdim ki, tanınmaz halde nerdeyse! Modelde var olan yaka pilelerini ve cepleri yapmadım, eteğini de dar biçtim. Oldukça resmi bir iş kıyafeti oldu. Renkli hırka ve çoraplarla renklendiririm diye düşünüyorum.


Kemer: Mango
Ayakkabı: Hayri


Sabırla ben beğeninceye kadar fotoğraflarımı çeken eşime de burdan bolca teşekkürler...
8 Kasım 2009 Pazar

11 yorum:

  1. Senin diktiğin tam aksesuarla ne yana istersen çekebileceğin bir elbise olmuş, çok kullanışlı! Her an inci takılarla resmi bir kıyafet de olabilir topuklu ayakkabılar ve parlak kolyelerle hareketlenebilir de. Ama dergideki model de hoşmuş, hazır elin alışmışken bir tane de ondan dik bence, iş için çok güzel olur!

    YanıtlaSil
  2. öle bi yeteneğim olsun çok isterdim..ellerine sağlık canım,güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Aslı: haklısın canım, modelin aslı da çok güzel. teşekkürler ;)

    zeynepin sesi: yetenekle pek ilgisi yok zeynepçim, hazır kalıpla dikiyorsun sonuçta. ama benim şansım küçük yaşta annemden dikiş öğrenmem oldu. etrafında bilen biri varsa basit modellerle başlayabilirsin. sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş çok beğendim elelrinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Senin versiyonunu daha çok beğendim canım. Üstüne de cuk oturtmuşsun süper görünüyorsun. Ellerine sağlık, keyifli toplantılar dilerim o zaman:)

    YanıtlaSil
  6. Bravo alkış tutuyorum :) süper olmuş. Ben hala kendi uyduruk kalıp çıkarma yöntemlerimle dikiyorum. Denicem bi gün burdadan :)

    YanıtlaSil
  7. Bahar YORGUN: Teşekkürler ;))

    suzy: çok sağol canım arkadaşım ;D

    Bucanni: Hangisi daha kolay bilmiyorum aslında canım. Ben şimdiye kadar sadece Burda'dan diktiğim için bana kolay geliyor. Teşekkürler bu arada..

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık çok şık bir kıyafet olmuş kemerla harika bir uyum yakalamışsınız bence güzel günlerde giyin

    YanıtlaSil
  9. şahane bir elbise olmuş, kendi ölçülerini almak zor olmuyor mu :) cuk oturmuş üstüne, tebrikler valla :)

    YanıtlaSil
  10. sağolsun Pakize (terzi mankenim!) çok yardımcı oluyor. Ama bedenlerimiz tam tutmadığı için eşim de bazen yardım ediyor sağolsun. çok teşekkürler bu arada ;D

    YanıtlaSil