18 Mart 2010

Çizgili Bluz Bitti


Yeni Kumaşlar ve Projeler yazımda bahsettiğim çizgili bluzu diktim geçen hafta. Ben biraz daha dar bir model istediğim için kolları ve bedeni biraz daralttım. Kumaşım çok esnek bir triko olduğu için sorun olmadı. Böylece acil durumlarda giy-çık baharlık bir bluzum oldu. Hem de 2 saaten kısa sürede!



18 Mart 2010

17 Mart 2010

Suzy'cimden Sürpriz



Geçen hafta kapıya bir paket geldi. Ben de kadınlar günü etkinliğimizden gelen cicilerim diye heyecanla saldırdım tabii. Bir de ne göreyim; paket canım arkadaşım Suzy'den geliyor! İçinden de bu güzellikler çıktı.

Canım arkadaşım, nasıl mahcup ettin beni bir bilsen... Güzel ellerinle yaptığın taç, benim için çok çok anlamlı olan bileklik ve sımsıcak notun için tekrar teşekkürler.

Yazıyı yazmakta da birazcık gecikmişim bu arada ;p


17 Mart 2010 Çarşamba

15 Mart 2010

Son Siluetler






Tasarımlara geçmeden önce çizdiğim son siluet çalışmaları bunlar. Bundan sonra iç giyim, gecelik, mayo vs tasarımları var. Onları da sırasıyla koyacağım buraya. Tasarımları renklendirerek çalıştığımız için bundan sonraki çalışmalarım daha canlı olacak.


15 Mart 2010 Pazartesi

12 Mart 2010

Yaratıcı Blogger Olmuşum Ben!

Sevgili KoKosh beni bu anlamlı ödüle layık görmüş. Bu benim ilk ödülüm, çok sevindirik oldum haliyle! Çok teşekkür ederim KoKosh'cuğum ;D

Ben de bu ödülü canım arkadaşlarım Suzy, Bahar, Bucanni ve BirSen'e gönderiyorum.

Öpüldünüz kızlar ;x

12 Mart 2010 Cuma

10 Mart 2010

Eyvaaaaah!!


Geçen gün Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştığı "Eyvah Eyvah"ı izledik. Çok güldük, çok eğlendik. Kahkalarla izleyeceksiniz, kaçırmayın derim...


10 Mart 2010 Çarşamba

9 Mart 2010

Mutfak Takımımı Süsledim Nihayet




Bu yazımda
bahsettiğim mutfak takımımı süslemeyi tamamladım sonunda. Ahşap boyama yapan arkadaşlar için oldukça basit bir süsleme tabii. Yapılışı gerçekten kolay: Dergilerden bulduğum yıldız ve kelebek figürlerini asetata aktarıp maket bıçağıyla kalıplarını çıkardım. Şablon haline geldiler böylece. Sonra da asetatları takımın üzerine koyup boyadım.

Şimdi ışık saçan bir takımım oldu!


9 Mart 2010 Salı

8 Mart 2010

Kadınlar Günü Hediyelerim



Sevgili Bahar'cığımın düzenlediği kadınlar günü etkinliğimiz bugün sona erdi. Ben haftasonu şehir dışında olduğum için paketime bugün kavuşabildim. Paketin üzerine bakınca sevinçten zıplamaya başladım evin içinde! Çünkü hediyelerim Bahar'dan gelmişti. Ben birkaç gündür çok yoğun olduğum için takip edememiştim bloglarınızı, o yüzden paketin içinden çıkanlar sürpriz oldu benim için. Daha da güzel oldu yani ;D

Buradan Bahar'a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Özellikle de boyunluk için. Çünkü ilk boyunluğu ördüğünde yorum olarak "bunun kırmızısı harika olur" demiştim. Canım arkadaşım unutmamış, benim için güzel elleriyle kırmızısından örmüş. Çok teşekkür ederim canım benim!

Bu arada hepinizin Kadınlar Günü kutlu olsun arkadaşlar...


8 Mart 2010 Pazartesi