24 Haziran 2011

Keratin Bakımı İle Yepyeni Saçlarım



Uzun süredir denemek istediğim bir uygulamaydı Keratin Bakımı, nam-ı diğer Brezilya Fönü. Saçlarımın dalgasını genel olarak sevsem de çok elektrikleniyor olması canımı sıkıyordu. Artık değil fön çektirmek veya düzleştirici uygulamak, köpük sürebilirsem kendimi şanslı sayıyorum. Bebekle herşeye tek başıma yetişmeye çalışıyorum malum. Geçen hafta memleketteyken deneme amacıyla tanıdık bir kuaföre yaptırdım. Bu yüzden yer ve fiyat bilgisi veremiyorum maalesef, çünkü neredeyse malzeme maliyetine geldi. Uygulama sırasında biraz sıkılsam da (3 saat kadar sürdü) değdi gerçekten!


İşte sonuç: bu saçlarımın yıkandıktan sonra kendi halinde kurumuş hali. Hatta biraz toka izi bile var. İnanması zor evet, ben de internette, kuaförlerde gördüğüm önce-sonra fotoğraflarına inanmıyordum çünkü. Gerçekten de yıkayıp kurutunca kuaförden çıkmış gibi oldum. Üstelik de inanılmaz parlak ve yumuşak oldular. Artık kolay kolay vazgeçemem bu halinden. 

Bu aralar şampuan reklamlarındaki hatunlar gibi saçlarımı savura savura geziyorum ortalıkta. Sefam olsun!!


EKLEME: Az önce bir blogger arkadaşın yazdıklarını okuyunca aklıma geldi: Keratin Bakımı yapıldıktan sonra özel bir şampuan, serum vs öneriliyor ya, benim yaptırdığım kuaför "hikaye bunlar, sakın ha alma, boşuna para dökme onlara! eskiden nasıl bakıyorsan saçına aynen devam et" dedi. Bir de şu denizde-havuzda hemen bozuluyor muhabbeti de yalanmış. Ben de onun yalancısıyım valla ;p

24-06-2011

14 yorum:

  1. benim kardeşimde yaptırdı çok da memnun,eşim her ne kadar düz saç sevsede ben saçlarımın kvırcığınıda sevdiğim için cesaret edemiyorum:( ama senin için süper olmuş güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten inanılmaz.ben saç konusunda çok şanslıyım pırasa diye de tabir edilen :) yıka ve çık modeliyim.bunun rahatlığını bildiğim için sizin adınıza çok sevindim.en iyi tarafıda fönle vs.. yıpranmayacak olması keratinin saçı beslediği de ortada.heraçıdan güzel bir sonuç olmuş.güle güle kullanın.buarada saç renginize de bayıldım.sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. süper olmuş, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan yeni saçını arkadaşım.

    YanıtlaSil
  5. Oooo inanamıyorum gözlerime.. Şaşkınlığını paylaşıyorum, çünkü ben de internetten araştırır okur ama bi türlü akıl sır erdiremezdim.
    Bi sorum var; boyalı ve işlem görmüş saçlara uygulanmadığını duymuştum. doğru mudur ki??..
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. PEMBEBAKTERİ: valla ben çok memnunum, zamandan çok kazandırıyor!

    beijaa vintage: sağol canım ;)

    eda: sen gerçekten doğuştan şanslılardansın. artık şimdi ben de yıka-çık yapabiliyorum. saçlarının kıymetini bil, çok büyük bir lüks bu ;D

    esinspiration: teşekkürler ;)

    sevtap: sağol arkadaşım ;p

    Ayşegül: tam tersine, boya ve işlem görmüş, yıpranmış saçlara öneriliyor daha çok. çünkü keratin yükleyerek saçı besliyor. benim bir arkadaşım düz saçlı olduğu halde, saçları röfleden çok yıprandığı için yaptırdı ve çok güzel oldu. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten çok çok güzel olmuş. Güle güle kullan.
    Benim de aynen senin gibi çok elektriklenen saçlarım var. Bir türlü karar veremiyordum. Fotoğraflarını görünce bir adım daha yaklaştım yaptırmaya. Paylaştığın için teşekkürler!

    YanıtlaSil
  8. 1 haftalığına yoktum ve sen maşallah yine çok şey ypmışsın. Çok parlak ve güzel duruyır. 3 saate değmiş anlaşılan..

    YanıtlaSil
  9. Ololi: Rica ederim canım. Saçların ince telli ve seyrek değilse mutlaka yaptır. Yoksa baya sönük oluyormuş.

    suhuba: teşekkür ederim canım ;D

    YanıtlaSil
  10. Saça bakım yaptın sukunete çekildin. Alışık değilim bukadar uzak kalmana iyi misin?

    YanıtlaSil
  11. gerçekten çok hoş olmuş saçlarınız...fiyatını vermeseniz bile nerede yaptırdığınız bari söyleseniz olmazmı...malum heryere güvenemiyosunuz saçlarınızı...

    YanıtlaSil
  12. ebru: memlekette yani Antakya'da Lolita Kuaför'e yaptırdım. fiyatı da 200 TL idi.

    YanıtlaSil