16 Temmuz 2012

Hergün Tatilde Olmak


Oldum olası özenmişimdir içinden denize girilebilen şehirlere ve bu şehirlerde yaşayan insanlara. Şimdi ne kadar şanslıyım ki, ben de böyle bir yerde yaşıyorum. canımız ne zaman isterse, hafta içi-hafta sonu, mayomuzu, terliklerimizi giyip, oğlumun kovalarını yüklenip atıyoruz kendimizi sahile. Çünkü evimizin önü dahil heryer plaj burada. Hele birkaç kilometre yol yapınca daha da temiz plajlar bekliyor bizi. 

Hergün sokakta oynayabildiği, denize girebildiği, sahilde özgürce koşabildiği için de çok mutlu oğlum. Aylar sonra özellikle onun için alınmış bu taşınma kararımızın ne kadar yerinde olduğunu anlıyoruz. Tabii sadece oğlum değil, biz de çok daha rahat ve huzurluyuz burada. Yaşadığı yerde mutlu olmayan herkes bizim gibi hayallerine kavuşur umarım.  

29 yorum:

  1. ya ne şanslısınız bende her tatile gittiğimzde insan sürekli burada yaşasa zamanla sıkılırmı acaba diye düşünürüm ama sıkılmıyor demekki
    Yaşadığım yerde mutluyum.Çünkü içinde sevdiklerim ve beni sevenler var ama yinede sahil kenti de hoş
    Daima mutluluk çıksın yolunuza...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla çalışınca sıkılmaya zaman kalmıyor tabii. tek farkı büyük şehre göre daha sakin ve konforlu olması. ama en önemlisi yaşadığın yeri sevmek tabii :))

      Sil
  2. aaah aah..benm de hayalimm..benm de çocukluğum her gün denizde geçerdi..ben de ilerde çocuğumun aynı şeyleri yaşamasını çok istiyorum..inşlh biz de bir gün antalyaya dönüş yaparız :))) ufaklığa öpücük!!

    YanıtlaSil
  3. Çok şanslısınız şu an büyük şehirlerde sıcakları trafiği çeken ve tatile gidemeyenlere göre hele... Misal İstanbul ve biz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam 8 yılım geçti İstanbul'da. o yüzden ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. yine de tadını çıkarmaya bakın. benim de burada eksikliğini duyduğum çok şey var.

      Sil
    2. Gerçekten suyunu içen gidemiyor sevmesede

      Sil
    3. biz bi cesaret attik kendimizi buralara. ama gercekten zor ayrilmak...

      Sil
  4. Paylaşımlarınızı beğenerek takip etmekteyim . İzmir ucak biletleri olarak paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil
  5. ne güzel bir post olmuş..biraz kıskandım da okurken :)) ufaklığın mutlu olması öncelikli olsa da sizler içinde olumlu yönde bir değişim...sahip olmayanlar için de tadını çıkartın :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimse kıskansın, hava atayım değildi amacım aslında. sadece mutluluğumu paylaşmak istedim. umarım herkes benim gibi hayallerine kavuşur birer birer. sevgiler...

      Sil
  6. Ben de hep denize girilen bir şehirde yaşamak istemişimdir ama radikal bir karar vermek gerekiyor. Ben şimdilik beklemedeyim. Size keyifli ve mutlu günler diliyorum...(Kıskanmıyorum sadece imreniyorum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım senin de hayallerin gerçekleşir en kısa zamanda :))

      Sil
  7. Bende istiyorum böyle bir yerde yaşamak. Hayallerinden birini gerçekleşmesi ne güzel birşey

    YanıtlaSil
  8. Boşuna, kıskanılacak adam değil bu Yaman. Hayatı zevkle yaşasın işte, doğru anne babaya denk gelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım. senin kalbinin güzelliğinden bu iltifatlar :D

      Sil
  9. teşekkür ederim canım :))

    YanıtlaSil
  10. her tarafı deniz olan bir şehirde yaşayan ben ve çocukken evin az ilerisinden denize girebilen ben şimdi o denize karşıdan bakıp iç geçiren yine ben çok özeniyorum tadını çıkartın ... sevgiler:))

    YanıtlaSil
  11. her zaman söylerim, yaşadığım yeri (çanakkale) çok seviyorum.15 yıl istanbul ve 2 yıl İzmir'de yaşadıktan sonra hele,kıymetini bilmek lazım.insanların kilometrelerce yolculuk sonrasında ulaşabildiği güzelliklere bu kadar yakın olmak kesinlikle bir ayrıcalık ve siz de bunu yaşayabilen şanslılardansınız. ne mutlu bize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım, çok şanslıyız gerçekten. bir ara buluşsak ya biz!

      Sil
    2. evet evet kesinlikle buluşmalıyız.hatta buralarda yaşayan başkaları da varsa onlara da haber verelim.ayarlayalım bir gün muhakkak.:))ben bir tek jojikmoda'yı biliyorum.

      Sil
    3. aaaa, jojikmoda da mi burada yasiyor? bilmiyordum. yapalim bir organizasyon o zaman.

      Sil
  12. Çanakkalede yaşamak başka güzel gerçekten. Ben burada üniversite okumaya geldim.. Çanakkaleye aşık oldum. Ve buraya evlendim :) 9. senedir buradayım.. sahil eve iki adım.. dümdüz yollar.. kolay ulaşım.. trafik yoğunluğu ve gürültü yok.. miss miss :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım bir ara buluşma şansımız olur Çanakkale'liler olarak. aynen, hayat çok kolay, ben de çok sevdim burayı :))

      Sil
  13. ahhh ahh çanakkale ya da bursa benım yasamak ıstedığım yerlerdır :) ama bı cesaret demek ıcın devlet memuru olmak lazım :( hadı topladık tası tarağı, iş bulana kadar rezıl olmak var :( keske sızın kadar sanslı olabılseeydım..

    sevgıler
    fıdan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz de devlet memurluğundan aldık cesaretimizi zaten. özel sektörde çalışanlar için çok zor gerçekten. hele de karı-koca iş ayarlamak. umarım sen de bir an önce kavuşursun hayallerine. sevgiler...

      Sil