12 Şubat 2012

Yaman ve Oyuncakları



Bizim delikanlı 15. ayını doldurdu şubat başında. Epeydir oyuncaklarıyla çok daha güzel oynamaya başladı. Biz de oyuncak almaya... Evi oyuncakla doldurmak istemediğimden şimdiye kadar fazla birşey almamıştım. Zaten bebekken en fazla çıngırak tarzı şeylerle ilgileniyordu, o da en fazla birkaç dakika.

Şimdilerde en sevdiği şeyler küpler, kutular, şekiller. Onları üstüste/içiçe koysun, şekilleri deliklerden soksun (hangisinden girerse artık!), sonra dizdiklerini devirsin...


Ya da bizim dizdiklerimizi! Şu ifadeye bakar mısınız?


Ve mutlu son!!!


Bebekliğinde aldığımız  tek-tük oyuncaktan biri Chicco'nun aktivite masası. Sanırım 5 aylıkken arkadaşlarımızın önerisiyle almıştık, hala bununla oynamayı çok seviyor. Parasının hakkını fazlasıyla verdi yani.


Playskool İlk Arabam kuzeninden kalma. Buna pek yüz vermedi nedense. Ne yürüteç ne araba olarak oynamayı sevmedi. Kuzeni de pek oynamamıştı bununla. Ama her çocuk farklı tabii, normalde çok tutulan ve çok satan bir ürün bildiğim kadarıyla.


Bir de bu aralar oyuncak sepetinin içine girmeyi çok seviyor. Kumaş bir tünel alalım dedik biz de.
Nette biraz araştırma sonrası İmaginarium'da bunu bulduk. Sanırım bugün gidip alacağız. Aldıktan sonra fikirlerimi yazarım. 

Şimdilik bizden bu kadar. İyi pazarlar...