29 Ağustos 2014

Bir Mavi Bir Pembe

Hep oğlanlara çalışacak değilim ya, bu seferki ciciler yeğenim Asya'ya. Aslında bunları da bayramdan önce dikmiş, memlekete gidince giydirmiştim. Ama fotoğrafları düzenleyip yayınlamak bugüne kaldı.


Mavi kelebekli elbise çok önce Bursa'dan aldığım kumaşlardan. Aynı kumaştan kendime de bir elbise dikmiştim hatta, burada vardı. Kolsuz, dümdüz bir model, Burda'dan yaşına uygun bir kalıpla biçtim. Yine provasız, ezberden oldu mecburen.

21 Ağustos 2014

Yeni Sezon Hazırlıkları / Fall Wishlist

Havalar hafiften serinlemeye başladı. Çoğunluk tatilini bitirip döndü, bazıları hala tatilde, benim gibi garibanlar da tatil fotoğraflarına baktı melül melül. Her ne kadar heryeri plaj olan bir şehirde de yaşasak, farklı yerler görmek, mekan değiştirmek istiyor insan. Eşimin işleri nedeniyle bizim tatil Eylül'e kaldı bu yıl. Ben de bir yandan tatil için birşeyler dikiyor, bir yandan da yeni sezon için fikirler topluyorum. Kafam çok karışık anlayacağınız. 


Yeni sezon için hem dikeceklerim hem de alacaklarım için ilham panoları hazırlamaya başladım. Bunlar da bugün Persunmall'de dolaşırken gözüme kestirdiklerim:


Hepsine bayıldım, ama tulum ve ayakkabıya aşık oldum sanırım! Sizin favorileriniz hangileri?

18 Ağustos 2014

Hayvanat Bahçesi


Bir önceki postta ve İnstagram hesabımda önizlemesini gördüğünüz pijamalar nihayet blogda. Kumaşların her ikisi de Baykumaş'ın penyelerinden. Hayvan desenli kumaştan daha önce burada bahsetmiştim hatırlarsınız.

14 Ağustos 2014

Bayram-Nişan-Eve Dönüş

Bana göre pek uzun bir aradan sonra yine buralardayım efenim. Bayram-nişan derken üç hafta geçmiş bile. Bayramda eşimin ailesinin yanında Konya'daydık. Sonrasında nişan için Antakya-G.Antep arası mekik dokuduk. Tatilden çok koşuşturma oldu haliyle. İşte bu iki haftanın fotoroman tadında özeti...


Tatilin Konya kısmı aileyle hasret giderme, bol bol yatıp yuvarlanmayla geçti. Bu arada kuzenleri babaanne ziyaretinde olduğu için Yaman epey sıkıldı. N'apsın kuzum, o da kendini yaramazlığa verdi!