30 Mart 2015

Piton Desenli Bluz

 

Baykumaş'tan hediye gelen bu piton desenli şifon kumaş, çok uzun zamandır bekliyordu masamda. Masamda dememin sebebi, dikmek için sabırsızlandığım, ön sıraya aldığım "torpilli" kumaşlarımı masamın bir köşesine yığarım. Dikiş makinasının başına oturmaya enerjim yoksa kalıplarımı karıştırır, kumaşlara uygun kalıplara karar vermeye çalışırım. İşte bu kumaş da uzun zamandır kendisine uygun kalıbı bekleyenlerdendi. Geçenlerde diktiğim narçiçeği bluzumun kalıbını çok sevince, bunu da aynı kalıpla dikmeye karar verdim.

26 Mart 2015

Güllü Dallı Elbisem

 

Geçenlerde İnstagram'da yakasını nasıl yapsam diye sizlere sorduğum elbisem bitti sonunda. Neticede aklımda ilk oluşan V yaka idi, öyle de yaptım. Ama oldu mu derseniz, bence hayır! V yaka elbiseye yakıştı yakışmasına ama ben yakayı düzgün oturtmayı bir türlü beceremedim. Biraz benim aceleciliğim, biraz kumaşın problemli olması derken... Bu kadar oldu işte, idare edicem artık. 

23 Mart 2015

Ütü Masasına Yeni Kılıf - Tutorial


Uzun zamandır ütü masam için kaliteli bir kılıf arayışındaydım. Malum piyasadakiler hemencecik yıpranıyor. Biraz araştırıp fotoğrafta gördüğünüz kılıfı aldım. Ama o da haftasonu telaşlı bir anımda bu hale geldi maalesef. Söylene söylene kumaş dolabımın yolunu tuttum bende. Yine iş başa düşmüştü ne de olsa. 

9 Mart 2015

Narçiçeği Bluz Detaylar / Grenadine Red Blouse Details


Yine kaplumbağa hızıyla üretimlerime ve yayınlarıma devam ediyorum arkadaşlar. Bir süre daha böyle idare edicez artık çare yok.