22 Temmuz 2015

Çizgili Maksi Etek


Sevgili Funda Hanım'ın düzenlediği maksi etek etkinliğimiz için diktiğim tek ve biricik eteğim huzurlarınızda! Ve "maksi etek giymem" diyen ben bu eteği üzerimden çıkarmamak, 8-10 tane daha dikmek istiyorum :))

13 Temmuz 2015

Baykumaş'tan Son Gelenler


Baykumaş'tan son gelen güzellikler bunlar. Aslında bir haftadan fazla oluyor geleli, bir tanesini biçtim, birinin de kalıbına karar verdim bile! Hatta İnstagram hesabımdan da sormuştum dün size "bu kumaşa bu kalıp uyar mı?" diye. 

Bayram üstü bir dikiş aşkı geldi bana anlayacağınız. Hızım kesilmezse bayramdan sonra biten projelerle yazmaya devam. Yarından itibaren bayramı geçirmek için eşimin memleketinde olacağız biz. Şimdiden iyi bayramlar herkese ;))

6 Temmuz 2015

Denim Etek


Benim her daim favorim olan ama yazın daha çok elimin gittiği denim-beyaz ikilisi kullanmayı en çok sevdiklerimden. Bu ikiliyi işyerine uyarlamak için klasik, dümdüz bir kalem etek tercih ettim. Üzerimdeki pamuk triko XSide'dan, çok eski, kolyeyi Selimiye'den almıştım. Ayakkabı ve çanta benim yaz üniformalarım zaten, İnci ve Mango'dan.

1 Temmuz 2015

Ekose


Geçen ay diktiğim, defalarca giyip buraya ekleyemediğim elbisem blogda sonunda. Baktım fotoğraf çekme işini bir türlü denk getiremiyoruz eşimle, selfie çubuğu kurtarıcı oldu bu kez.