26 Mart 2013

Tüm Fırsatlar İndirim Kuponlarıyla Tek Adreste

Sevgili blogdaşlar, bu yazıyı görüp de "Ay şekerim günaydın, yeni mi haberin oldu?" demeyiniz lütfen! Evet yeni haberim oldu. Ama indirimlr.com'dan değil elbet. Bu sitenin pek çok online mağaza ve indirimli alışveriş sitesi için indirim kuponu fırsatı sunduğundan. Mesela ennmoda.com'dan alışveriş yapacaksanız, siteye girip ennmoda bölümüne tıklıyorsunuz ve buradan yapacağınız tüm alışverişlerde ekstra %10 indirim kazanıyorsunuz. Süpermiş valla!
   

18 Mart 2013

Vizon Bluz


Ankara'dan aldığım kumaşlardan ikinci parçayı bitirdim geçen hafta. Hatta cuma günü işe giydim bile. Kumaşım kalın çelik örme penye benzeri bir kumaş.  Üzerinde kadife puantiyeler var. 


Kalıp olarak modelini beğendiğim yarasa kol bir bluzumu kullandım. Bluzu iki kat kumaşın üzerine koyup biçtim.Kolları 3/4 bıraktım. Yakaya da kendi kumaşından bant hazırlayıp geçirdim. 


Renk olarak da model olarak da çok kullanışlı bir bluzum oldu böylece :))

13 Mart 2013

35 Numara Çizme Sorunsalı ve Bir Kombin


Geçen haftadan, nispeten daha soğuk bir günden bu kombin. Çizme dışında hiçbiri yeni değil. 

Elbise: Koton Outlet / Hırka: LC Waikiki / Kemer: Batik / Çorap: Penti


Uzun zamandır yana yakıla aradığım 35 numara taba çizmeleri de Kemal Tanca'da buldum sonunda. Aslında burada mağazası var ama 35 numara çalışan diğer markalar gibi "satılmaz, elimizde kalır" diye getirmiyorlar genelde. Ben online mağazasından aldım bunları. Kalıplarını bildiğim bir marka olduğu ve ücretsiz iade olduğu için de tereddüt etmedim. Tam istediğim gibi de çıktı. Hem kalıp çok rahat, hem de numarası tam oldu. 

İstanbul'da yaşarken ayaklarım 35 numara olduğu için şanslı hissederdim kendimi. Çünkü indirimde en sona 35 ve 40 numaralar kalır genelde. Ben de sezonda beğendiğim ayakkabıları en son indirimde, tabii bazen komik fiyatlara alabilirdim. Ama küçük şehire gelince işler tersine döndü! Burada 35 numara ayakkabı bulmam imkansız neredeyse. Online alışverişle idare ediyorum mecburen. Şimdiye kadar Nine West'in online mağazasından alıyordum ayakkabılarımı. Artık Kemal Tanca da ilk bakacağım adreslerden.

7 Mart 2013

Füme Kürk Yelek ve Kürk Agrafı


Bu yelek tam iki haftadır fotoğraflanmayı bekliyor! Sabah koştur koştur işe git, oradan spora, hava güzelse oğlumla sahile derken zaten ışık falan kaçıyor. Haftasonu da yoğunsa geçmiş olsun. Dikmeye zaman buluyorum güç bela, ama fotoğrafa kalmıyor işte! Neyse, yaz geliyor, işim kolaylaşacak bu açıdan.