26 Haziran 2014

Kolay Plaj Elbisesi


Henüz tam karar veremediyse de yaz geldi sayılır. iki hafta önce Assos Kadırga Koyu'nda sezonu açtım. Aslında burada Haziran'da denize giremezdim ama soğuk suya yavaş yavaş alışıyorum sanırım. 

23 Haziran 2014

Otobüs Desenli Pijama


Baykumaş'tan gelen bu harika pamuklu kumaştan kolay bir pijama diktim oğluma. Aslında tam nevresimlik kumaş, ama ben küçük projelerde kullanmayı düşündüğüm için küçük bir parça sipariş etmiştim.

19 Haziran 2014

Çini Desenli Kimono


Kimono dalgasına karşı koyamadım ve ben de diktim sonunda bir tane. Desenini çok sevdiğim incecik satenden bir kumaşım vardı, onu kullandım. Muhtemelen Bakırköy cumartesi pazarı stoklarındandır.

16 Haziran 2014

Pantolon Kazanan


Sheinside pantolonu kazanan sevgili spark (bilgengozde@gmail.com) oldu. Tebrik ederim. İletişim bilgilerini bekliyorum...

11 Haziran 2014

T-Shirt Elbise, Çift İğne ve Tekerlekli Ayak


Yaz için dikmeyi de giymeyi de en çok sevdiklerim kesinlikle pratik kesim elbiseler. Her yaz 3-5 tane dikip atıyorum dolaba. Yanına 2-3 de etek-bluz diktim mi yaz gardrobum hazır! 

9 Haziran 2014

Yaz Günü Siyahlar ve Yeni Saçlarım


Havanın gün içinde sürekli değiştiği kararsız günlerde geçen haftadan bir iş kombini. Yazları siyah giymek adetim değildir pek. Ama bu havalarda ofis için gayet kullanışlı oldu bu elbise.

Saçlar da yaz moduna girdi. Biraz daha kısalacak ve rengi açılacak daha.

6 Haziran 2014

Bir Hediyem Daha Var


Bu pantolon da Sheinside'dan sponsorluk kapsamında gelen ürünlerden. Ama maalesef çok dar geliyor bana. Beden:S. Ölçüleri: bel:54-76 cm (lastikli), bacak çevresi(en kalın yeri):54 cm, pantolon boyu:83 cm. Kumaş esnek değil, o yüzden ancak 32-34 bedene olur. Linkine buradan bakabilirsiniz. Bu yazıya yorum bırakanlar arasından bir kişiye hediye edeceğim. Son gün 13 haziran Cuma. 

Bu arada ceket çekilişimin kazananlarından sadece 1 kişi gönderdi bilgilerini. Pazartesi akşamına kadar bana ulaşmayanların yerine 2. sıradakilere gidecek hediyeler.

2 Haziran 2014