20 Temmuz 2009

Proje-Tunik





Bu kumaşı 2-3 ay önce yine Bakırköy pazarından sanırım 2 TL'ye almıştım. Çok esnek, yumuşak, hafif parlak bir jarse. Çok severek almıştım ama ne olacağına karar verememiştim. Sonunda Mart 2009 Burda'daki bu tunik modeline karar verdim. Dikişi çok kolay görünüyor, malum ben de profesyonel sayılmam ;)

Bu aralar bununla uğraşacağım. Kumaş yeterli olduğu için bir tane de kızkardeşime dikmeyi düşünüyorum. (Hayır ikiz falan değiliz! Ama aynı şehirde yaşamıyoruz neticede;)) Kardeşim siyah-beyaz çizgili desene bayılır. Bitince yapım aşamaları ile birlikte yayınlayacağım.

Bakalım nasıl birşey çıkacak?
20 Temmuz 2009 Pazartesi

4 yorum:

  1. çok güzel bir model, siyah beyaz da son iki yılın modası zaten. Tuniğin yakasını sadece beyaz ya da sadece siyah yaparsan daha hoş olabilir. Mesela siyah yaka yapıp üzerine beyaz bir çiçek ya da tam tersi olabilir.

    YanıtlaSil
  2. Önerilerin için çok teşekkürler. Aynı cins kumaş bulursam denerim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Uff bir de kardeşler olmasa di mi:) Ben de dikip dururum kardeşime. Bu tuniği ben sarı çiçekli elbise yapmıştım bir de turuncu elbise yaptım ama birini çan indirdim birini de dar etek gibi. Guzel oldu. İstersen bir göz at, birinize elbise yaparsın birinize de tunik olur hem değişik olur. Bir de şey geldi aklıma, evde kalmış fuşya parçalarla çiçekler büzüştürüp tak ilginç bir aksesuar olur üstünde. Yani benim sarı çiçekli elbisenin çiçeklerinden ama farklı yerleştirebilirsin en nihayetinde. sen en iyisi ne dediğimi bloğumdan bak.
    http://lilibebek.blogspot.com/2009/04/sar-cicekli-elbise.html (tam burada.)

    YanıtlaSil
  4. Harikasın Suzy!! Ben de üzerine bir broş, çiçek filan eklerim diye düşünüyordum. Önerilerin harika, çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil