13 Eylül 2009

Ben De Kursa Başlıyorum!!


Uzun süredir aklımdaydı bir stilistlik kursuna başlamak. Sevgili Keddy'nin LCC'ye başlaması beni de harekete geçirdi. Epey araştırdım ama ücretleri şu anda karşılayabileceğimden yüksek geldi. Yakın vadede profesyonel olarak bu işe atılmam zor göründüğünden ben de İSMEK'i biraz araştırdım. Gidenler genel anlamda memnun olduğu ve ben de daha önce resim kursundan memnun kaldığım için İSMEK'e kaydoldum. Ekim ayında başlıyorum. Dersler başladıktan sonra gelişmeleri paylaşırım.

Çok heyecanlıyım ;s

resim kaynak


13 Eylül 2009 Pazar

13 yorum:

  1. antigone neredekine başlıyorsun ben de istiyorum bu sene ama çocukları nereye bırakacağımı bilmiyorum

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun canım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. çok sevindim!!! Ön ayak olduysam ne mutlu bana :) umarım ikimiz içinde iyi olur . Sevgiler, başarılar!

    YanıtlaSil
  4. Serap: Canım ben Bakırköy Yenimahalle'ye başlıyorum. Buralarda oturuyorsan bana mail at, kurs ayrıntılarını ve ayrıntılı adresi vereyim sana. Bu arada haftaiçi bir tam gün alternatifi de var. Belki çocukları sadece bir gün biryere bırakmak daha kolay olabilir. Sevgiler..

    Buccani: Teşekkürler tatlım ;))

    Keddy: Önayak olmak ne demek, uzun süredir ertelediğim birşeye nihayet cesaret ettim sayende. Senin dersler ne zaman başlıyor? Öğrendiklerimizi paylaşalım. Öptüm ;x

    YanıtlaSil
  5. antıgone çok sevindim hayırlı olsun, insanın yeteneğini geliştirmesi güzel şey:)

    YanıtlaSil
  6. hayırlısı olsun merkezi yerlerdeki ismekleri tavsiye edebilirim .arada dikiş ve modelistlik sınıflarınada girmeni isterim misafir olarak.böyle butun kursların bir çatı altında verilmesinin en güzel yanı bu .kolay gelsin .sitilistlik kitapları tavsiye edebilirim ..

    YanıtlaSil
  7. Hayde hayırlı olsun bakalım, darısı bi şekilde başımaaa. AMİİN. kendi kendime bana ne oluyosa:) Çok istiyorum ama, belki oluur. Aaah ah kurs aşerdim şimdi bak oldu mu. Hadi git de bize de ışık tut bakalım ne ediyolar neler öğretiyolar gitmeli miii, evde Liliyle mi takılmalıı...? Bunların hepsi önemli şeyler:)

    YanıtlaSil
  8. bu arada bol bol obje ve reprödiksiyon çalış şimdiden başlarsan çok işine yarayacak ...

    YanıtlaSil
  9. Simyaser: Çok sağol canım ;))

    minikmimik: Canım önerilerin için çok teşekkür ederim. Çalışayım ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum ki? Hocalardan öneri almadan kitap almak da istemiyorum. Senin önerebileceğin bir kitap var mı?

    Suzy: Sen diğer günler Lilly'yle takıl, haftada bir gün benimle kursta takıl şekerim. Beklerim ;))

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir haber bu! Ben özel kurslara pek güvenmiyorum denedim çünkü. Ciddi bir ücret alıyorlarlar ama karşılığını pek azı veriyor.
    İsmek'i merak ettim. Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim. Başarılar diliyorum sana.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Doğru söylüyorun canım, vereceğin paranın ne kadar karşılığını alabileceksin bilemiyorsun. Zaten ben şu anda özel kursların ücretini karşılayamayacağım için hiç girişmedim bile. İSMEK'i bir deneyeceğim bakalım. Gelişmeleri ayrıntılarıyla paylaşırım. Çok teşekkür ederim ;D

    YanıtlaSil
  12. http://www.semihyenermarket.com/urun_detay.asp?grup_no=99&urun_no=14&dil=1&folder= kurslardaki kitap budur büyük olasılıkla ,çalışmaya gelince kuru kalem 2b 3b 4b 5b işte hepsi lazım oalcakta elinde olan bir tanesiyle al eline bir çanta ,elma bardak vs. ne varsa ışıgı degişmeyecek bir yere koy bir kaç gün ugraşabilecegin için başla gölgeleriyle çizmeye biz böyle yapıyorduk ..

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkürler canım, hemen bakıyorum ;))

    YanıtlaSil