14 Kasım 2009

Arakta Son Nokta!!!

kaynak


Arkadaşlar biliyorsunuz ben ünlü şahsiyetler hakkında yazılar yazmıyorum pek. Ama geçen gün Özcan Deniz ve Vildan Atasever’in rol aldığı yeni bir dizinin tanıtım filmini görünce YUUUUUUUH!!! dedim ve dayanamayıp bu yazıyı döşendim. Bu ne arsızlıktır bilemedim. Bunlar milleti salak mı zannediyor yaa!


Yukarıdaki resim Nicole Kidman’ın oynadığı Chanel No 5 reklam filminden bir kare. Elbise de sahne de aynı gördüğünüz gibi. Reklam filmini izlerseniz onun da bire bir aynı olduğunu göreceksiniz.

Sanırım fazla söze gerek yok….




14 Kasım 2009 Cumartesi

5 yorum:

  1. oha evet ya bende yuh dedim kalıbına tüküreyim bu kadar olmaz ya, EŞŞEK RESMİ KAYNAK yazıyorum ben adamlarda ki cürete var... çüş :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bu bi yerden kolpadır diyordum ama çıkaramamıştım. Televizyondakilerin hangisi bize ait ki sorusu da aklıma geldi!

    YanıtlaSil
  3. Stil Direktörü: hakkaten canım yaaa! bizim ödümüz kopuyo birileri taklit ediyosun diycek diye, herifler salmış çayıra...


    Aicha!: haklısın canım, ne acı ;(

    YanıtlaSil
  4. izlemedim ben reklam filmini .. ama elbiseye bayıldım diksene bana :)

    YanıtlaSil
  5. deli misin kız? biz senle dikmeye kalksak 3 senede bitmez bu! ay ömür törpüsü valla! ama hakkaten süper elbiseymiş, bulursak alırız olmazsa ;D

    YanıtlaSil