3 Nisan 2010

Döktüm Dolabımı!


Sevgili Bahar benden kumaş dolabımı fotoğraflamamı istemişti, ve üstünden haftalar geçti. Şimdi biraz utanarak da olsa bu mimi cevaplıyorum. Affet beni tatlım ;(

Aslında ben çok daha fazla kumaşım olduğunu sanıyordum. Son dönemde biraz dikip eritmişim stoğu. Kumaşlarım misafir yatak odası+dikiş odası olarak kullandığımız bir odadaki şifonyerin iki çekmecesinde ikamet etmekteler. Bir başka çekmecede de tadilat sırasını ve geri dönüştürülmeyi bekleyen giysilerim var. Tabii bir de şu anda teğelli olarak bekleyenler de bu fotoğrafa giremediler.

Sanırım kendime bir süre kumaş alma yasağı koymalıyım. Çünkü bu aralar hiç dikiş dikesim yok, yine yığılıp kalacak kumaşlar.



3 Nisan 2010 Cumartesi

11 yorum:

  1. bunlar nimet nimet kışlıklarına bayıldım,yavru agzılı olandan ne yapacaksın,o renklere yakın bende de var yapıverde bende kopya çekeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim döndüm yuvaya :) şimdi görünce hatırladım, bende dolabı dökcektim unutmuşum. Ay ama o kadar dağınık ki dökesim yok :) çoook öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. dikişdersi: tüvit olanı mı diyorsun canım? ondan chanel tarzı bir ceket dikeceğim, kalıp Burda şubat 2010'dan. dergide beyazı vardı.

    Bucanni: tekrar hoşgeldin canımmm.. hadi sen de dök dolabını da görelim. zaten ben de Bahar'cım sayesinde düzenlemiş oldum kumaşlarımı ;p

    YanıtlaSil
  4. aynen nimet bunlar tatlim :)

    YanıtlaSil
  5. Neler yaparsın bunlardan kimbilir şeker

    YanıtlaSil
  6. Canım keçe işi gerçekten çok keyifli. Hem İstanbulda daha çok alternatif vardır. Dene bence :) çok öptüm.

    YanıtlaSil
  7. kutsal hatun: di mi ;p

    STİL DİREKTÖRÜ: benim de avuçlarım kaşınıyor ama nerde hepsini dikecek vakit ;(

    Bucanni: mutlaka deneyeceğim, çok teşekkürler canım ;x

    YanıtlaSil
  8. Dikişi nerden öğrendiniz?

    YanıtlaSil
  9. kirazzade: biraz annemden, biraz kendi kendime diyebilirim. aslında ayrıntılı hikayemi blogumun ilk yazısında (Yeni Bir Macera) anlatmıştım. sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Tamam. Zaten ilk yazıya doğru yavaş yavaş ilerliyorum :) Yada geriliyorum mu demeliyim :D

    YanıtlaSil