10 Temmuz 2010

Süper Bir Mağaza Keşfettim!


Bu süper mağaza görünüşte sıradan hobi dükkanları gibi görünebilir gözünüze. Ama malzemeden çok hazır hediyelik eşyaların satıldığı ve herşeyin ateş pahası olduğu mağazalara hiç benzemiyor Hobi Meydan. Bi kere bu kadarcık dükkanda nasıl bu kadar çok şey olduğuna şaşıyorsunuz. Pek çok malzeme tek tek ve hobi paketleri halinde bulunabiliyor. Her tür boya ve malzemesi, harika dekupaj kağıtları, kendiniz keçe dokuyabileceğiniz setler,.... daha neler neler. Çocuklar için de harika hobi setleri var. Hazır kesilmiş keçe parçalarıyla ve özel iğnesiyle kızınız kendi çantasını dikebilir mesela.

Görümcemle mağazada kendimizi öyle bir kaybettik, heryere çığlıklar atarak öyle bir saldırdık ki, çalışanlar bizden çok eğlendi halimize. Çalışanlar da çok şeker bu arada.

Mağazaya bayılmamızın en önemli sebebi fiyatların neredeyse Eminönü seviyesinde olması. Mesela 25x25 cm keçelerin tanesi 1 TL ve kaliteleri çok iyi. Her renginden aldık görümceme.


Ben de bunları ve birkaç transfer malzemesi aldım şimdilik. Yakında benim ve oğlumuzun giysileri üzerlerinde yerlerini alacaklar.

"Anladık, çok güzel de nerde peki bu mağaza?Biz de bi gidip bakalım yaw!" diyenler doğru Forum AVM zemin kata. Demedi demeyin, çok dua edeceksiniz bana ;p


10 Temmuz 2010 Cumartesi

14 yorum:

  1. Keşke Samsun'dada şubesi açılsa...Acaba internet de bu tür alışveriş siteleri var mı acaba..?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım, bu hobi merydanın sitesi var ben oraya sık sık uğrarım, çok güzel ve değişik hobi malzemeleri var, bayılıyorum bakmaya fiyatları da uygun aslında ama nette alışveriş yapmadığım için cesaret edemedim. enim yerime de gez bir dahakisefere canım. Sevgiler. Bu arada bende oğluşumun t-shirtleri için İstanbul'dan transferler almıştım, onları yapıcam sende yayınla bakalım şekerim :D

    YanıtlaSil
  3. Çok eğlenceli bir dükkana benziyor. Bu arada bloğunuzu 2-3 aydır düzenli takip ediyorum: ben de yeni bir blog sahibiyim. Başarılar.

    YanıtlaSil
  4. Hasmelyas: canım benden önce Sibel cevap yazmış sana. evet siteleri var ve oradan da satış yapıyorlar: hobimeydan.com. bir bak bence. sevgiler..

    Sibel'in hobi dünyası: canım internet bankacılığı kullanıyorsan sanal kart oldukça güvenli oluyor. limiti sen belirleyip tek alışveriş için kullanıyorsun. bence korkma, internetten alışveriş seçeneklerini çok arttırıyor insanın. yaptıklarımı da koyarım en kısa zamanda ;D

    Swotpisces: Hoşgeldin aramıza ;)

    YanıtlaSil
  5. ama ben buraya bayıldım ki :))

    YanıtlaSil
  6. çatı katı: ben de. beraber gideriz ki!

    YanıtlaSil
  7. celebi74: beraber gidelimmmmmmmm!

    YanıtlaSil
  8. bu postu görünce hemen oğlumuda yanıma alıp atlayıp taksiye gittim forum alışveriş merkezine ama ne heyecan yaptım birsürü keçe alıcaktım felan ama alamadım neden çünkü burası istanbul forumdaymış ben ankara foruma gittim danışmaya soruyorum yok diyor ama ben yinede güvenmeyip kendim arıyorum off malzeme alışverişi olunca aklım uçup gidiyor :))))))))))))))

    YanıtlaSil
  9. tuba: bak çok üzüldüm şimdi, boşuna yorulmuşsun ;((

    YanıtlaSil
  10. canımcığım sağlık olsun Allah banada akıl fikir versin :))))))

    YanıtlaSil
  11. forum avm ye sıksık giderim, burayı gördüm ama hiç girmedim, giricem:)

    YanıtlaSil
  12. Narsistanbul: mutlaka girmelisin ;)

    YanıtlaSil