26 Ocak 2011

Graco Bebek Salıncağı


Bizim minnoş oldukça gazlı biliyorsunuz. Haliyle genelde kucakta geziyor. Uyuduğu zaman da kısa süre sonra gaz sancısıyla uyanıyor yavrum. Eşimle yorgunluğa ve sırt-bel ağrılarına daha fazla dayanamadık ve salıncak araştırmaya başladık geçen hafta. Önce biraz internet araştırması, sonra da birkaç AVM dolaştıktan sonra bu salıncağa karar verdik. Kadir Has AVM'deki İdil Baby'den resimdeki renginden aldık.

Özelliklerine gelince; Pille çalışıyor, haliyle orta boy şarj edilebilir pil ve şarj aleti almak gerekiyor(bu da ekstra bir masraf). İki hız ayarı var, sallanma hızı oldukça iyi. Hafif ve pratik, kolayca kuruluyor ve tekrar katlanıyor. Küçük olduğu için de evde fazla yer kaplamıyor. 1 yaşına kadar kullanılabiliyor. Tek eksisi, koltuğunun tam yatmıyor olması. En yatay hali port bebelerin eğimi gibi. Bu nedenle çok küçük bebekler için uygun değil. Bizimki 3. ayını doldurduğu için sorun olmadı, rahatlıkla kullanıyoruz. Fiyatı 180 TL.

Peki işe yaradı mı? Kesinlikle evet!!! 3 gündür konforumuz değişti resmen. Miniğimiz salıncağını çok sevdi. Hem üzerinde rahatça uyuyor, uykusu bölünmüyor; hem de uyumadığı zamanlarda keyfi yerinde oluyor, ağlamıyor. Ki ben şu anda bu yazıyı rahatlıkla yazabiliyorum ;p

Hasılı parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Biz çok memnunuz, şiddetle tavsiyemdir ;D

26-01-2011

1 yorum:

  1. hayyde hayırlı uğurlu olsun o zaman... Ne gazlı adam çıktı bu yaw:D İçsene kızım kimyonlu, rezeneli, yenibaharlı bitki çayları. Sütünle hafifletesin gazını adamın. Ayağını da sakkın üşütme ama tamam mı? Hadi sevgiyle sıcacık sütünüzle kalın anacım. Öpüldünüz.

    YanıtlaSil