12 Nisan 2011

Sinbo Giysi Yünü Temizleyicisi

Siz yapar mıydınız bilmem ama, biz arkadaşlarla üniversitedeyken tüylenen kazaklarımızı permatikle temizlerdik. Bu şekilde hem çok uzun sürerdi hem de tamamen temizlenmezdi tüylenmeler. Bir de kesme riski vardı tabii. Neyse ki şimdi bu iş için üretilmiş cihazlar var (Teknolojinin gözünü seveyim ;p). Ben bir blogger arkadaşın yazısı üzerine (hatta o,triko külotlu çorapta denemişti) Sinbo'nunkini aldım. Sanırım fiyatı 14 TL gibi birşeydi. Şu anda kim olduğunu hatırlayamadığım blogger arkadaştan özür diliyorum. Bu yazıyı okursan yorumla bana hatırlat lütfen.

Cihaz aslında eski yöntemi hatırlatacak şekilde bir traş makinasına benziyor. Delikli metal plakayı giysinin üzerinde gezdiriyorsunuz ve tüylenmeleri alıyor. Şarjlı olduğu için de hareket özgürlüğünüz oluyor. Gerçekten çok işe yarayan, kullanışlı bir ürün. Tüylenmiş kazaklarım yeni gibi oldu! Şimdi dolabımdaki tüm trikoları ve tüylenen giysileri teker teker elden geçiriyorum. Tanıdığım herkese tavsiye ediyorum. Aslında buraya yazmakta geç bile kaldım. 

EKLEME: Ben Migros'tan aldım arkadaşlar.

12-04-2011

5 yorum:

  1. bende farklı bir markanın vardı hatta 3,5 milyona almıştım çok d işime yaradı.sinbonun bu ürünü şok marketlerde 9,90 görmüştüm.iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. hmmm bende alayım bari,benim de ihtiyacım var böyle bir şeye,bilgi için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. bende kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  5. sezobigo: evet canım, çok kullanışlılar gerçekten..

    Nisa: ben Migros'tan almıştım.

    Sevgi Tuncer Dalgıç: rica ederim ;)

    BAHAR: ;))

    YanıtlaSil