14 Temmuz 2011

Mutfak Önlüğü Yenileme



Bu bizim emektar Bozcaada hatırası mutfak önlüğümüz. En az 5-6 yıllık! Artık iyice solmuş, lekelenmişti. Sağı-solu yırtılmadan değerlendireyim dedim. Arkası su geçirmez olduğu için ön yüzünü kumaş kapladım.


İşte sonuç... Kumaş balkonumun eski masa örtüsünden. Bir de çanta yenilemiştim bu kumaşla.


Takım eksik olmasın, tutaçları da olsun dedim. Hem de pembe biyeli. 

Halen de bitmedi kumaş. Bir-iki de makyaj çantası çıkar sanırım. Offf! Bu bir türlü bitmeyen kumaşlar başıma bela oluyor. Atmaya da kıyamıyorum. Kırkyama yapmaya başlayacağım bu gidişle. Ay zaten ona da merakım var. Maymun iştahlı mıyım ne?!!

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş tatlım ;) Ellerine sağlık. Bu kumaşları görünce bendekiler geliyor aklıma, kardeşleri var ya burda da :D

    YanıtlaSil
  2. makyaj çantasını mutlaka yap canım, çok güzel olmuş, ben de kullanabilsem yapıcam ama hiç sevmiyorum önlük falan.. güle güle kullan arada bir oğluşunu da ekle:)

    YanıtlaSil
  3. Benimde böyle aynen üzerini kaplamayı düşündüğüm önlüğüm var. Çok güzel yapmışsın. Tutacaklarıda çok şık. Ellerine sağlık. Ama tatil hazırlıklarına araya bunuda sıkıştırmışsın demekki tatile bunlarda gelecek :)

    YanıtlaSil
  4. Demet: sen de yap bişeyler bunlarla. eminim harika şeyler çıkacak ;)

    MODAVESAİRE: ben de kullanmam ama bulunsun işte. belli mi olur, bir gün aniden yemek yapmaya başlayabilirim ;p

    suhuba: teşekkürler canım. ama bunlar tatile bizimle gelmesin bi zahmet! bir hafta önüme hazır yemek konulmasının keyfine varmak istiyorum! (yemek yapmaktan nef-ret e-di-yo-rum! belli oluyor mu?)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine emeğine sağlık canım, sevgiler .)

    YanıtlaSil
  6. STİL DİREKTÖRÜ: çok teşekkürler tatlım ;)

    YanıtlaSil