19 Mart 2012

Yeni Ev, Yeni Şehir, Yeni Hayat


İşte bütün yorgunlukları unutturan, keyfimi her daim yerine getiren sebep: artık her sabah bu manzaraya  uyanıyorum yeni evimde. Evet artık İstanbul'da değiliz. Uzun süredir İstanbul'dan taşınma niyetindeydik zaten. Hele oğlumuz doğduktan sonra daha da kesinleşti bu kararımız. İkimiz de oğlumuzun sokaklarında rahatça koşabileceği, küçük, sakin bir şehre taşınma hayalleri kurmaya başladık. Ve o fırsat ayağımıza geldi. İşlerimizi ayarladık ve artık yeni hayatımıza Çanakkale'de başlıyoruz! Fotoğraflar evimizin salon camından çekildi: Çanakkale Boğazı.

Neler mi yapıyorum yeni hayatımda?


Hergün camın önüne oturup geçen gemilere bakıyor, ne taşıdıklarını merak ediyorum.


Yeni evimle ilgili köpüklü hayallere dalıyorum.


Oğlumun sakin, güvenli bir şehirde, hergün deniz kenarında oynayarak büyüyeceğini düşünüyor, daha da keyifleniyorum.


İşte son günlerde günlerim böyle aydınlanıyor...

Bu arada, ev az-çok düzene girdi, artık dikiş odamı düzenliyorum yavaştan. Bitince yeni projelerle buradayım. Kendinize iyi bakın :))

35 yorum:

  1. manzara süper içim gitmedi desem yalan olur :( bende istiyorum böyle bi yer :( Güle güle oturun :)

    YanıtlaSil
  2. yeni hayatınız da mutluluklar dilerim, ne güzel, sakin ve huzurlu bir yerde yaşamak:))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle oturun yeni evinizde denizi sadece tatillerde görerek büyüyen biri olarak oğlumun böyle bir manzaraya uyanmasını bende çok isterdim. nasip belki birgün bizde bir kıyı kentinde oluruz:)

    YanıtlaSil
  4. manzara çok güzel gerçekten..hazır baharda geliyor daha da güzel olur eminim..yeni evinizde huzurlu günleriniz olsun..

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun güle güle oturun . bu post memleket hasretimi daha da arttırdı.

    YanıtlaSil
  6. Şapka çıkarıyorum oğlun için yaptıklarına, taşınmak en büyük adım olsa gerek. Hele Çanakkale'de yaşamak ne güzeldir. Tekirdağ'a yolunuz düşerse beklerim, bir haber ver yeter çünkü ben Çanakkale'ye gelirsem haber veririm:D Eşim Çanakkale'de spor akademisi mezunu. Oraya aşık. Tatillerde orayı sık sık seçiyor. Çanakkale'ye ve size kocaman sevgiler. Hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun sizin adınıza..Deniz kenarında büyümek eminim herkesin hayalidir.Ne güzel düşünmüşsünüz :)

    YanıtlaSil
  8. Süper bir manzara ama biraz cesaret işi gibi, yeni bir ortamda yeni bir şehirde. umarım çok mutlu olursunuz,

    YanıtlaSil
  9. Yeni eviniz ve yeni yaşantınız hayırlı olsun. Her şey gönlünüzce olsun canım

    YanıtlaSil
  10. çok iyi yapmışsınız hatta süper yapmışsınız bayıldım hep hayal edip yapamadığım sonralara, ötelere attığım hayalimi gerçeğe dönüştürmüşsünüz tabrikler cesaretinize hayran kaldım ;)

    YanıtlaSil
  11. güle güle oturun yeni evinizde nasıl güzel manzara öyle bayıldım istanbul da nefes alamıyor insan... fotoğrafa bakarken içine girdim sanki tertemiz hava ..deniz şahane ..huzurla sağlıkla oturun inşallah

    YanıtlaSil
  12. yeniliklerle dolu hayatta sağlık huzur daim olsun.

    YanıtlaSil
  13. Resmi görür görmez "aa Çanakkale" dedim. Hayatımın en güzel 4 yılını geçirdim orda,üniversitede.Çok kıskandım seni,ama hayallerimizde bizim de orada yaşamak var eşimle,inşallah sizin kadar cesaretli olabiliriz...

    YanıtlaSil
  14. güzel dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim. mutluluğumu paylaşmanız çok duygulandırdı beni. tüm dileklerinizi fazlasıyla gönderiyorum size :))

    YanıtlaSil
  15. Hayirli ugurlu olsun yeni hayatiniz :)

    YanıtlaSil
  16. Harika, güle güle yasayin yeni evinizde ve sehrinizde... :)

    YanıtlaSil
  17. güle güle oturun tatlım, sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum sana..görmek istediğim bir yer çanakkale, bi gün yolumuz düşerse, uğrarım sana:))

    YanıtlaSil
  18. hayırlı olsun canım manzara süper için açılsın bakarken :))

    YanıtlaSil
  19. hayırlı günlerde oturun inşallah keşke banada böyle güzel bir fırsat çıksa deniz kenarında sessiz sakin ailecek olabileceğimiz:)

    YanıtlaSil
  20. yeni evinizde mutluluklar.. manzara şahaneymiş, çok güzel günler geçirin inşallah evinizde:)

    YanıtlaSil
  21. Yeni eviniz de, yeni şehriniz de yeni hayatınızda hayırlı olsun:) Çocuğunuz adına daha da çok sevindim. Umarım hep güzel şeyler yaşamak nasip olur. Deniz gören bir evde yaşamak müthiş bir şeydir. Bir dönem öyle bir evde yaşamıştım. İnsana inanılmaz huzur veriyor. Eşimde denizsiz bir şehirde asla yaşayamayanlardan. Umarım bizede deniz gören bir ev almak nasip olur. İyi günlerde oturun. Huzurunuz, sağlığınız, neşeniz hiç eksik olmasın:)

    YanıtlaSil
  22. çok teşekkürler arkadaşlar :))

    YanıtlaSil
  23. Bir Çanakkale'li olarak sizin için sevindim, hayırlı olsun. İstanbul'dan sonra nefes alacaksınız:) Ben ayrılalı çok oldu ama ailem hala orada yaşadığı için bağım kopmadı. Bugün güzel deniz kokusunu benim için de içinize çekin:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  24. aaaa inanamadım bu postu görünce... hoşgeldin çanakkale'ye sevgili antigone. bir süredir bloguna bakmamaştım, demek bunu görecekmişim bugün. süpermiş bu haber. yeni evinizde güle güle oturun. görüşmek, hoşgeldin demek çok isterim.

    YanıtlaSil
  25. yeni hayatınızda mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  26. her yaz mutlaka ugradıgım cocuklugumdan berı 2 ay boyunca kaldıgım en sevdıgım yerdır canakkale...ne kadar guzel bır karar vermısınız..tebrık ederım..bayılıyorum kaleye :)) sevgıler ve huzr szınle olsun

    YanıtlaSil
  27. Ne kadar güzel...Güle güle yaşayın oralarda.

    YanıtlaSil
  28. yeni hayatınız hayırlı olsun. size ve yavrunuza mutluluk getirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  29. selamlar
    yıllar önce gitmiştim bende ablam üniv.deyken. yaşamak için gerçekten çok güzel bir şehir. güle güle oturun sağlıkla, mutlulukla. sevgiler

    YanıtlaSil
  30. Herşeyin hayırlısı canım. Gönlüne göre olsun. Çanakkale' de eşim (o zaman sevgilim) askerliğinin acemiliğini yapmıştı - 2-3 saatliğine görebilme şansım olmuştu ama hiçbirşey anlamamıştım :) Belki bir gün yine gelir, seni de ziyaret ederim - İstanbul' da olmadı, Çanakkale' de olur bakarsın :)) Ve artık senden daha çok yazı bekleyerek öpüyorum seni ve oğlunu :)

    YanıtlaSil
  31. Demet: buraya mutlaka bekliyorum zaten. ama daha önce İstanbul'da buluşuruz merak etme. taşınmam çok apar-topar oldu ama ara ara geleceğim istanbul'a. gelince ararım. öptüm :D

    YanıtlaSil
  32. Çok kıskandım.. İstanbul kargaşasından bir dost!

    YanıtlaSil
  33. öncelikle cesaret dolu kararınızdan dolayı kutluyorum insanın evladı için yapamayacağı şey yok bunu bir kez daha anladım yeni yuvanızda mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  34. aaa süper haber :) ne iyi etmişsiniz, mutluluğun cümlelerine yansımış resmen :) ben daha yeni gördüm, güle güle oturun canım benim..

    YanıtlaSil
  35. hayırlısı olsun güle güle oturun. Yeni şehirde ve hayatta mutluluklar..

    YanıtlaSil