13 Mart 2013

35 Numara Çizme Sorunsalı ve Bir Kombin


Geçen haftadan, nispeten daha soğuk bir günden bu kombin. Çizme dışında hiçbiri yeni değil. 

Elbise: Koton Outlet / Hırka: LC Waikiki / Kemer: Batik / Çorap: Penti


Uzun zamandır yana yakıla aradığım 35 numara taba çizmeleri de Kemal Tanca'da buldum sonunda. Aslında burada mağazası var ama 35 numara çalışan diğer markalar gibi "satılmaz, elimizde kalır" diye getirmiyorlar genelde. Ben online mağazasından aldım bunları. Kalıplarını bildiğim bir marka olduğu ve ücretsiz iade olduğu için de tereddüt etmedim. Tam istediğim gibi de çıktı. Hem kalıp çok rahat, hem de numarası tam oldu. 

İstanbul'da yaşarken ayaklarım 35 numara olduğu için şanslı hissederdim kendimi. Çünkü indirimde en sona 35 ve 40 numaralar kalır genelde. Ben de sezonda beğendiğim ayakkabıları en son indirimde, tabii bazen komik fiyatlara alabilirdim. Ama küçük şehire gelince işler tersine döndü! Burada 35 numara ayakkabı bulmam imkansız neredeyse. Online alışverişle idare ediyorum mecburen. Şimdiye kadar Nine West'in online mağazasından alıyordum ayakkabılarımı. Artık Kemal Tanca da ilk bakacağım adreslerden.

17 yorum:

  1. gözü yormayan ve yakışan bi kombin olmuş..

    YanıtlaSil
  2. Ben 35.5 kardeşim 35 giyiyor ve bize en iyi uyan kalıp NineWest, onunda ayakkabıları anında dağılıyor. Sanki o ayakkabılarla halı saha maçına çıkıyoruz:) 1 sene dayansa yine iyi..
    Kemal Tanca bence de çok güzell. İnternet sitesine ben de bir bakayım.
    Güle güle giy çizmelerini tüm kombin harika olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında ben Nine West'in kalıplarından çok memnunum. çok rahatlar. ama pek dayanıklı değiller gerçekten. İstanbul'dayken Nursace'den alırdım bir de. onların da kalıpları inanılmaz rahat. ama hem aşırı pahalı, hem de pek modern çizgide değil. umarım Kemal Tanca'lardan memnun kalırım.

      Sil
  3. 35,5 gibiydi ayağım bebekten sonra 36 tam oluyor artık..
    Çok şık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en azından beğendiğin ayakkabıları alabilme lüksün var artık :))

      Sil
  4. Çizmeler süper görünüyor yavrum:) Güle güle kullan... Keşke ayacığım 35 numaracık olaydı da sorunlarım olaydı;) Gel sen ayak gör beyaaa:D 39 numara bende. Neyse kombinin geri kalanı da yıkılıyor hani...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tatlım. haklısın aslında; insanın ayakları kendi boyutuna uygun olmalı. ben ufağım ya, ayaklar da ona göre ;p

      Sil
  5. Gerçekten de çok güzel bir çizme, peşinde koşmaya değer. Kombinde renk ve desen uyumu çok güzel, sadece etek boyu biraz daha kısa mı olmalıymış diye düşünmeden edemedem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya, fotoğraflara bakınca benim de gözümü tırmaladı etek boyu. alayım onu ben biraz. sağol..

      Sil
  6. Çok tatlı bir kombin olmuş, her biri insanın icini açıyor. Bu arada ben de benzer sorunu yaşayanlardanım, ama benim ayağım; 35,5 - 36. Hatta çoğu zaman 36 bile bulamıyorum aynen şunu diyorlar "35 - 36 geliyor ama 1'er tane o da hemen bitiyor" asla bu nedenle bir indirim bile yakalayamıyorum ya sezon başı bastırıyorum parayı, millet yarı fiyatına alırken ben iki katı fiyat veriyorum ve bu benim sinirlerimi bozuyor çoğu zaman. Sinirlerimi sadece o da bozmuyor, 37 numara ayakkabı giyen kadınları erkeklerin daha cazibeli bulduklarını okudum, bu da ayrıca sinirlendirdi:P))) Neyse.. İnternetten kalıbını bilsem de denemeden olmazmış gibi geliyor biraz cesaret verdiniz doğrusu, iyi oldu bu belki artık niyetlenebilirim internet kanalıyla ayakkabı almaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef aynen öyle. piyasa en çok satılan ürünlere göre şekillendiği için böyle sıkıntı çekiyoruz biz. bence kargoyu beklemek ve beğenmeyince iade etmek konusunda sıkıntı duymuyorsan internet alışverişinin hiçbir dezavantajı yok. bazen biraz vakit kaybı oluyor sadece.

      Sil
  7. tatlım ilk önce kombinine bayıldım, üzerindeki fit duruşu o göbeksiz halini çok sevdim. (Bu aralar kilo aldığımdan ve göbeklendiğimden spora başladım, herkesin göbeğine bakıyorum)
    Çizmelerin çok güzel, iyi günlerde kullan canım:=)
    Sevgilerle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de 1 aydır haftada 3 gün pilates+step içeren bir programa devam ediyorum. oldum olası göbek sorunum pek yoktur ama yine de incelmeye başladım bile. eee, yaza kadar bikiniye hazır olmak lazım!

      Sil
  8. çizmeler güzelmiş bayıldım

    YanıtlaSil
  9. Kombinin süper olmuş. Bayıldım. İlk bahar gibi ya da havalar iyi iken güzel bir topuklu ile de çok şirin olur :) Buarada çoktandır blog alemınden uzaktım. Blogları yenı zıyeret edıyorum. Bloguna şöyle bir göz gezdırdım. Çokça yorumlarım olucak sanırım.Bu,yorumların ilkiydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın, baharda da yorumlamalıyım bu kombini. yorumlarına cevap yazıyorum tek tek. hoşgeldin :))

      Sil