22 Ağustos 2013

Elbisenin Giyilmiş Hali


Bir önceki postta diy'lediğim elbisemi işe giyerek kullanıma açmış bulunuyorum. Fotoğraflar sabah işe giderken telefonla çekildiği için pek iyi değiller, özür :(


Bu arada H&M'den kaptığım bu aslanlı kolye son günlerde favori takılarımdan. Size de eski evlerin kapı zillerini hatırlatmıyor mu?

Elbise: Mango Outlet (kemeri DIY) / Çanta: Mudo / 
Ayakkabı: İnci (çok eski) / Kolye: H&M

20 yorum:

  1. süpeerrr! itiraf etmeliyim ki önceki yazıdaki fotolara burun kıvırmıştım; ama üstünde görünce bayıldım! güle güle kullan (tekrar!) :))

    YanıtlaSil
  2. Süper olmuş güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  3. canim ellerine saglik elbise cok yakismis sana güle güle giy:) bir önceki yorumun icin cok tesekkür ediyorum bilgilendirdigin icin sevgilerimle♥

    YanıtlaSil
  4. Süper olmuşsun. Asıl dönüşüm bu işte :)

    YanıtlaSil
  5. Waouw elbiseye hareket gelmiş, çok başarılı.

    YanıtlaSil
  6. anladığım kadarıyla siz Çanakkalede oturuyorsunuz. bende. cuma pazarında bi kumaşçı var bazen çok hoş şeyler getiriyor bilginize sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her zaman uğrayamıyorum o kumaşçıya. ama çok güzel şeyler bulunabiliyor gerçekten. bir ara birlikte mi gitsek?

      Sil
    2. çok sevinirim bende dikiş sevdalısıyım sizin gibi ve kendim gibi dikişsever arkadaşlar bulmayı ve onlarla dikiş ve kumaşlar hakkında konuşmayı çok seviyorum çok memnun olurum .

      Sil
    3. ben dün gelibolu pazarına gittim bir sürü kışlık triko kumaşlar buldum. parça kumaşlar 3 tl idi ve ben 70 tl lik kumaş aldım. satıcı 1 yada 2 aya kadar çok hoş kaşe ve diğer kışlık kumaş çeşitlerinin geleceğini söyledi.çanakkale pazarına gelmesini istedim ama edirne pazarı ile çakışıyormuş.

      Sil
    4. salı günleri mi oluyor Gelibolu pazarı? haftaiçi karşıya geçmem imkansız :((

      Sil
  7. biri çanakkalede kumaşçımı dedi:)) hangi tezgahmış o bakiiimm.yada ne zaman gidilecek oraya.takipmi etsem ne:))şaka bi yana istanbuldan kumaş cenneti ümraniyeden geldikten sonra en çok özlediğim şeylerden biri kumaş tezgahı didiklemek.bi bakayım cuma günü ben oralara.bu arada ben elbiseyide çok beğenmiştim.onuda söyleyeyim unutmadan.bencede bu hali daha güzel olmuş.iyi günlerde giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iki haftadır gelmiyordu adam. ama sen bu hafta şansını dene yine de. parça kumaşçı diye sorunca gösteriyorlar zaten. epi topu 1 tezgah olunca :s

      Sil
  8. Very nice dress & bag!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil