3 Eylül 2014

Leopar Kloş Etek


Baykumaş'tan gelen leopar desenli pamuklu penyeden diz hizasında bir yarım kloş etek diktim geçen hafta. Daha önce burada anlattığım şekilde hazırladığım yarım daire etek kalıbımı kullandım. Beline de kendi ölçüme göre bir kemer parçası biçtim, içine lastik geçirip, etek ile birleştirdim.


Kumaşım incecik, tiril tiril olunca içine astar eklemek şart oldu tabii. Yine Baykumaş'ın penyelerinden düz kahve bir astar biçtim aynı şekilde. Onu da kemeri eklerken birleştirdim etekle.


Gelelim üzerimde duruşuna... Hergün rahatlıkla kullanabileceğim, çok rahat bir etek oldu kesinlikle. Biter bitmez de ofise giydim zaten. Fotoğraflar işyerinden. Işık yetersiz olduğu için istediğim netlikte fotoğraflar yakalayamadım, ama bu sefer de böyle olsun n'apalım...




Bluz: Zara (Valencia) / Etek: Ben Diktim (Baykumaş) / 
Ayakkabı: Nine West / Saat: Daniel Klein / Kolye: H&M

15 yorum:

  1. çok güzel olmuş canım eline sağlık. şu leoparı giymeye cesaret edemiyorum bir türlü. kumaşına bile elim gitmiyordu ki geçenlerde aldım bir kumaş sonunda. inşallah diker giyerim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yeni yeni ısınıyorum. hatta önceleri klasik leopar fazla geldiği için gri, siyah-beyaz gibi tonlarını seçerdim. ama yaş 35 olunca insanın içindeki Banu Alkan pörtlüyor bi yerden ;))

      Sil
    2. aynen yaaa dün leopar etekle ilgili hazırladığım postta bende "yaş olmuş 35" diye yazdım biliyor musun :))) diktim bir leo'da ben bakalım yayınlayacağım yakında :)

      Sil
  2. Leopar deseni çok severim, sana da çok yakışmış. Ellerine sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş, ellerinize sağlık size de çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Özlem, çok zarifsin..

      Sil
  4. Bu modelin bukadar şık durabileceğini hiç düşünmemiştim. Birkaç yerde örnekleri vardır tabi ama ben sizinkini çok beğendim ,denemek şart oldu :) Güle güle kullanın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş gerçekten.Ben kloş etek işini kıvıramadım bir türlü.Bakalım tekrar denemek istiyorum.Bluzle kombini çok iyi durmuş iyi günlerde giyin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloglarda ve Youtube'daki anlatımları inceleyip, kendi kalıbını bir kez çıkarırsan iş bitiyor zaten. Sonra boyu ve genişliğiyle oynayarak o kalıptan çeşitli versiyonlarını dikebilirsin. kolay gelsin...

      Sil
  6. Etek fikri süper olmuş hakikaten leopar sevmeyen ben pijama takımı dikmiştim ama sende eteği görünce çok beğendim:) keyiflen giy..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Zeynep, pijamaya da çok yakışıyor ayrıca ;))

      Sil
  7. Ben leoparı aksesuarda seviyorum ama bu eteğe bayıldım! Çok şık olmuş canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aslında, ama kıyafette de ısınma turları yapmaya başladım :))

      Sil