21 Haziran 2015

Oğluma Pijama Takımı


Bu harika desenli penyeyi cuma pazarındaki parçacıda bulmuştum geçenlerde. Hem deseni güzel, hem pamuklu hem de yumuşacık, daha ne olsun! Oğluma bir pijama takımı olsun! Hazır kalıp kullanmadım kumaşı biçerken, evdeki bir pijama takımını kullanarak kestim.

19 Haziran 2015

Maksi Etek Dikiyoruz!!


Sevgili Funda Hanım maksi etek dikme etkinliğine davet etmiş bizi. Hem de bayram sonrasına kadar vaktimiz varmış. Ben katılıyorum, sizleri de beklerim :))

17 Haziran 2015

Balkon Masası ve Sandalye Boyama


Balkonumda çok uzun zamandır kullandığım masa ve sandalyelerim artık iyice gözüme batmaya başlamıştı. Bir süre renklerine uygun masa örtüsü ve minderlerle idare ettim ama ı-ıh! Ya yenilerini alacaktım, ya da boyayla fırçayı elime. Ben ikincisini tercih ettim tabii. 

5 Haziran 2015

Benim Minik Bostanım

Çocukluğum tarlalarda bahçelerde geçti benim. Babamın ailesi çiftçilikle uğraşırdı. Bizim zamanımızda sokaklarda bahçelerde büyünürdü ama ben daha şanslıydım bence. Hafta içi hergün sokaklarda oynamanın yanısıra, haftasonları tütün tarlasında, nar ve ceviz ağaçlarının arasında, inekler,kazlar arasında geçti çocukluğum. Topraktan uzak duramamam bundandır. Bulduğum her toprak parçasına birşeyler ekesim gelir. Şu anda bir sitede oturduğumuz için, şimdilik saksılarda yetiştirdiklerimle idare ediyorum. Ama en kısa zamanda bir müstakil eve geçme niyetimiz de var. İnşallah diyelim...

Gelelim benim şu sıralar balkonumda yetiştirdiklerime, yani minik bostanıma...


Bostanımızın genel görünüşü böyle. Balkonumuzun demirlerinde ikamet ediyor şimdilik. Hepsini tek tek tanıştıracağım sizinle tabii..

1 Haziran 2015

Zebra Desenli Elbise


Bu elbisemi de dikeli bir aydan fazla oluyor neredeyse. Nihayet blogda arz-ı endam edebildi. Habire yazlık parçalar dikiyorum ama yaz bir görünüp bir kayboluyor hala!