18 Eylül 2009

Saçlarıma Yardım Edin


resim kaynak

Arkadaşlar son dönemde düzleştirme ve ardarda boyadan keçeleşen saçlarım için önerilerinize ihtiyacım var. Aslında pek çok iyi ürün olduğunu biliyorum ama biraz da maliyet hesabı yapıyorum. Kaliteli bir markanın ürünlerini set halinde almak oldukça maliyetli. Aklımda iki marka var, John Frieda ve Tigi (strawberry'de çok ucuz). Kullanan, duyan, bilen, akıl vermek isteyen herkesin fikrine ihtiyacım var. Bu markalar dışında da kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa (özellikle maske) yazın lütfen.


18 Eylül 2009 Cuma

10 yorum:

  1. canım çok uyguna bulabileceğin bi maske önereblrim.GLİSS saç maskesi ben sarı kutuda olanı kullanıyorum.röfleden sonra uçları otsu olan saçlarımı bile onardı.
    istersen bi dene.
    iyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler canım, hemen deneyeceğim. Sana da iyi bayramlar ;))

    YanıtlaSil
  3. John Frieda 'nın vaadedileni vermediğini okumuştum bir blogda ama hangisi hatırlamıyorum. Ben de onu kullanmak isteyip de vazgeçmiştim bu nedenle.

    Bu arada Çağla Şikel bir sürü şey denedikten sonra artık sadece badem yağını kullandığını söylemişti bir röportajında. Ben onun saçlarını çok beğenirim ve o da sık sık boyatıyor. Deneyebilirsin .

    YanıtlaSil
  4. Önerilerin için çok teşekkürler canım. Ben bu aralar sevgili cingifilli'nin önerisi ile Gliss sarı kutuda olana başladım. Fena gelmedi şimdilik. Sonuçları paylaşırım.

    YanıtlaSil
  5. Cam terebentin yagi oneriyorum, veya su AVM'lerde olan bitkisel urunlerin satildigi bi dukkan var ya orda kuru saclar icin diye bir yag karisimi var ben ondan kullanmistim biara haftada bir -duzenli- ise yaramisti.. Aklinda bulunsun.

    YanıtlaSil
  6. Şu anada kullandığım maske fena gelmedi. Yine de beklediğim sonucu alamazsam deneyeceğim. Teşekkürler canım ;D

    YanıtlaSil
  7. Ben uzun yillardir Kerastase kullaniyorum cok memnunum, tavsiye ederim. Sac serumlari harika.

    YanıtlaSil
  8. Parasal açıdan daha rahat olduğum bir dönem denemeyi planlıyorum ben de canım. teşekkürler öneri için ;))

    YanıtlaSil
  9. loreal absolut repairin saç bakım sütü kesinlikle harika :) ama maskesi diil maalesef,
    doğal maske olarak badem yağı-hint yağı karışımını ya da zeytinyağı-yumurta sarısı karışımını kullanabilirsin :) (hem saçlarını uzatır,hem de daha hızlı uzamasını sağlar)

    YanıtlaSil
  10. aaa, ben maskesi çok iyi diye duymuştum, sütünü bir deneyeyim o zaman. bu arada önerilerin için çok teşekkürler tatlım ;))

    YanıtlaSil