3 Ocak 2010

Migros'dan %50 Güzelliği

Perşembe yani yılbaşı günü kurs çıkışında bir arkadaşımızın "Migros'larda makyaj ürünlerinde %50 indirim varmış" sözüyle kendimizi Carousel'e attık. Neredeyse bir yağmalama durumu vardı reyonlarda. Benim kaptıklarım bunlar:


Bu fondöteni bir arkadaşım çok memnun olduğu için aldım. Hayatımda ilk defa fondöten alıyorum! Şimdiye kadar en fazla pudra kullandım baz olarak. Bunu hem özel günlerde kullanırım diye aldım, hem de başka bir projem var ;p

İlk fondötenim olduğu için karşılaştırma şansım yok ama genel izlenimlerim şöyle; Yapısı çok ince, kolayca sürülüyor. Oldukça doğal duruyor ve gün içinde yağlanma veya kuruma yapmıyor. Kapatıcılığı da iyi. Eeee, 7 liraya daha ne olsun?


Bu maskarayı daha önce burada yazmıştım. Hazır indirimde yakalamışken stok yaptım. Yine tanesi 7 TL.

Çok karlı bir alışveriş oldu, aferin bana!



3 Ocak 2010 Pazar

2 yorum:

  1. Bizim buradaki Migros'ta makyaj malzemesi yok maalesef... Fondotenden bende de var ama bir kere kullandım, onu da beğendim mi beğenmedim mi hatırlamıyorum bile:)) Hiçbir fondoteni, özel günlerde bile kullanamıyorum. Düğünümde de yüzüm bütün fondöteni kusmuştu resmen...

    Rimeli ben de geçen gün alıp yazdım, çok güzel gerçekten:) Zaten kullanıyormuşsun ama güle güle kullanmaya devam et diyeyim o zaman:)

    YanıtlaSil
  2. Valla ben de fondoteni kaç kez kullanırım bilmiyorum ama bulunsun diye aldım işte. Çok teşekkürler bu arada ;D

    YanıtlaSil