15 Mayıs 2010

Body Shop Çılgınlığım


Hamile olunca zaten meraklı olduğum organik/bitkisel ürünlere iyice sardırdım. Sağolsun Body Shop da beni kırmıyor, her ay farklı ürün gruplarında kampanyalar yapıyor bu aralar ;p

Bunlar geçen ay içinde 2 al 1 öde kampanyalarından aldıklarım. Bir süredir kullandığım için yorumlarımı yazabilirim artık.



C Vitaminli Göz Kremi: Pek çok yerde övgüyle bahsedildiği için aldım bu ürünü. Mucize yaratmıyor ama göz altı morluklarını gözle görülür düzeyde azaltıyor gerçekten. Sabahları daha dinlenmiş görünüyorsunuz. Zaten göz çevresi ürünlerinden mucize beklememek lazım bana göre. Tek dezavantajı kokusu, parfüm kullanılmadığı için hafif ama sevimsiz bir kokusu var. Fiyatı 35 TL, alttaki peelingi aldığım için bedavaya geldi.



C Vitaminli Peeling: İçinde minik kum gibi partiküller var. Çok güzel arındırıyor ve ferah hissettiriyor. Yalnız fazla ovalamamak lazım, çünkü tanecikler çizebiliyor ve hassasiyet yaratabiliyor. Haftada bir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kokusu aynı. Fiyatı 43 TL idi sanırım.



Çay Ağacı Maskesi:  Cildim karma ve dönem dönem sivilceye yatkın olduğu için bu tür maskeler alırım hep. Daha önceden aktardan aldığım çay ağacı yağı sivilcelerime ve lekelerine iyi gelince bu ürünü de denemek istedim. Bunu da haftada bir kullanıyorum ve çok memnunum. İnanılmaz ferahlatıyor ve sonrasında yağlanmayı azaltıyor. Çok az kullanmak yeterli oluyor. Fiyatı 30 TL idi sanırım.



Deniz Yosunu Nemlendirici Krem: Bu kremi daha önce de yazmıştım. Çok memnunum. Benim gibi karma cildiniz varsa şimdiye kadar piyasadaki nerdeyse tüm kremleri kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki; karma ciltler için bir numaralı nemlendirici Dermalogica Active Moist, iki numara bu krem. Ben parasal durumuma göre her ikisini de kullanıyorum dönem dönem. Çay Ağacı Maskesi ile birlikte yine 2 al 1 öde kampanyasından aldım. Fiyatı 30 TL.

Sırada ballı saç bakım serisi var denemeyi düşündüğüm. Kullanan var mı aranızda?

Body Shop'un başka ürünlerinden kullanıp da memnun olduğunuz ürünler varsa yazın lütfen.

Şimdilik bu kadar aldıklarım. Ama sadece şimdilik ;p Sanırım kıyafet alamıyorum diye kozmetiklere saldırıyorum bu aralar. Biri beni durdursun anacım!!!



15 Mayıs 2010 Cumartesi

8 yorum:

  1. C Vitaminli yüz spreylerini yaklaşık 4 senedir kullanıyorum:) Üzerine tanımam:) Süper tercih yapmışsın canım arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Canım sana bir hediyem var tıklar mısın;) http://poshbutik.blogspot.com/ sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Canım sana bir hediyem var tıklar mısın;) http://poshbutik.blogspot.com/ sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bodyshop diyince bende akan sular durur..surekli birşeyler alırım bilhassa da kanyondan..ordakileri bir başka cazip geliyor nedense:)
    ben karma cildim oo yuzden bodyshopun E vitaminli serisinden hem moisturizing serum hem de moisturizing krem kullanıyorum,super birşey..bir de onlar pembe renkli ve içinde ışıltılar varmış gerçekten ışık vurunca yuze pembe sedef parlaklığı geliyor..bir de killi yuz maskem var fena değil..ama asıl shimmering vucut losyonlarına hastayım coconutları super super super:)

    http://hayatamakyajyapin.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. pride: aslında satıcı kız yüz spreyini de çok önerdi, keşke alsaymışım. bir dahakine kesin alıcam. sağol tatlım ;D

    POSH BUTİK: teşekkürler canım, hemen alıyorum ;)

    maritsa: tavsiyeler için çok teşekkürler canım ;)

    STİL DİREKTÖRÜ: canım benim, sen öyle deyince kesin yarar ;DD

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bende çok severim kıyafet derdi bendede olduğundan tabi kilolu olduğumdan hamişlik filan yok yani:))
    ilk seferinde bende alayım bunlardan memnun olmayanda kalmamış baksana

    YanıtlaSil
  7. sen de mutlaka dene canım. zaten sürekli farklı ürün gruplarında indirimler oluyor. zaten fiyatları uygun, takip edersen çoğunu yarı fiyatına alabiliyorsun. öptüm ;x

    YanıtlaSil