19 Kasım 2012

Deri Kalem Etek


Uzun zaman önce İstanbul'dayken aldığım bir suni deriden klasik tarzda bir kalem etek diktim bu kez. Kalın, elastik ve kalitesi iyi bir deri. Kalıbı nereden çıkarmıştım hatırlamıyorum ama, her sayıda bulunabilecek sade bir model zaten. Önde ve arkada ikişer pens var, fermuarı yanda. Belini pervazla çevirdim, deri kalın olduğu için de astar gerekmedi.



Deri etek kullanışlı ama kombinlemesi riskli bir parça malum. Ben olabildiğince sporlaştırarak kullanıyorum (ayakkabılar pek kokoş tabii, görmezden geliniz!). Genelde böyle kot gömlek, salaş tişört-hırka veya salaş kazaklarla giyiyorum.

Detaylara gelince...


Gömlek: LCW Teen (bu sezondan)


Bileklikler: Accesorize 


Ayakkabı: Deichman (çok eski)

15 yorum:

  1. Çok güzel bir etek olmuş, her zaman giyilebilir. Çok da hoş kombinlemişsin:)

    YanıtlaSil
  2. ayy etek harika olmuş canım güle güle giy.ellerine sağlık çok beğendim.aslında iyi bi deri çıksa karşıma, iljk dikeceğim bir seri ceket ve etek..aaahh aahh bi gün karşıma çıkacaksın eminim deri :))
    bu arada özlettin kendini yaa, bu kadar ara verme yazılarda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu aralar işte çok yoğun bir dönem. Yaman'ın da uykusunu erkene almaya çalışıyoruz. dikişe, bloga zaman kalmıyor valla!

      Sil
  3. Çok hoş durmuş. ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş eteğiniz güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. kombinin güzel olmuş, bayıldım eteğine.güle güle giy kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. ouww, etek yakıyor, kombin dee.... Harika! Makinam deriyi dikmeyi sevmediği için de ayrıca kıskandığımın altını çizeyim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de dikebilirsin canım. dikiş hattı boyunca makina yağı sürmeyi dene. makina ayağının altına kağıt bant (maskeleme bandı) yapıştırınca da kolay dikiliyor. gelirsin sen üstesinden!

      Sil
  7. gayet guzel bır kombın olmus.
    ben o gomlegı hıc gormedım lcwde :) jean gomlek arayısındayım zaten genc bolumunu alt ust edıyım vardır belkı bu sezonda da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sezondan zaten. iyice bir bak, bulursun umarım ;))

      Sil