18 Şubat 2013

İlk Aliexpress Alışverişim


Uzun süredir bakıp durduğum, çoğu satıcı ücretsiz kargo sunduğu için de oldukça cazip bulduğum aliexpress.com sitesinden ilk alışverişimi yaptım sonunda. 



Bu model çantalar uzun süredir ilgi alanımdaydı. Pek çok markada da var biliyorsunuz. Ama suni derilerinin kalitesini pek beğenmediğim için almamıştım. Bu çantanın ilandaki fotoğraflarında deri kalitesi oldukça iyi görünüyordu. Geldiğinde kalitesinin fotoğraflarda görünenden daha da iyi olduğunu gördüm.

Şu aralar en favori çantam kendisi. Utanmasam hergün takacağım!


Bu arada siparişim tam 32 günde elime ulaştı. Bunun 26 günü yurtdışı, 6 günü yurtiçinde. Site size 60 günlük bir onaylama süresi veriyor. Bu süre içinde ürünü onaylamazsanız satıcıya ödeme yapmıyor. Ebay ve GG sistemi aynen. Ben bu satıcıdan almıştım. Ama şu anda elinde yok maalesef. Olsa siyahını da alacaktım. 


Gömlek: Yargıcı / Pantolon: Vena / Botlar: Nursace / Kemer: Batik / 
Kolye: Viyana Accesorize / Saat: Pierre Cardin

28 yorum:

  1. İŞte istediğim çanta. Ne güzel.... Çok yakışmış güle güle kullan... Geçenlerde buna benzer kotonda vardı. Kullanımın şeklini kapağın açılışını falan beğenememiştim. Ama tarz aynı. allahım seni çok seviyorum bunlar ne güzellik. Bayıldım. Ama çoğu satıcı ücretsiz alışveriş sunuyor dedin. Bu tek satıcı değil mi? Aynı çantadan farklı fiyatlar olmasıda bundan mI? Bilgi verirmisin.

    YanıtlaSil
  2. Nereden aldığını gördüm. Peki belli bir miktara, hacime, ağırlığa kadar mı ücretsiz oluyor? Ödeme kartla mı yapılıyor? İletişim ve bilgi nasıl acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bu site tıpkı Gittigidiyor gibi. farkli saticilar var. sadece paranin güvenliğini site sağıyor. alışveriş yaparken satıcının pozitif feed-back yüzdesine bakmak lazım. kaç satışta yüzde kaç olumlu yorum almış diye. eğer ürünün yanında "free shipping" yazıyorsa kargo ücretsiz demektir. ödeme kredi kartiyla yapılıyor. bir sorun veya gecikme olunca saticiya mail atiyorsun.

      Sil
  3. Utanmadan takabilirsiniz hergün:)çok güzelmiş keyifle kullanın.

    YanıtlaSil
  4. hiç duymamıştım bu siteyi.ve aslına bakarsan online alışveriş konusunda hala biraz temkinliyim. ama sitede sabah sabah kendimi kaybetmiş olabilirim:))

    bu arada çanta sahiden kaliteli duruyor.tekrar satışa girerse ben de alacağımdır; pusuya yattım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. farklı satıcılarda var hala. benim aldığım tek satıcı değil yani.

      Sil
    2. evet farkettim onu ama o satıcınınki kaliteli çıktığından garanticilik yapıyorum:)

      Sil
    3. ben de öyle yapacağım aynen. bir süre daha bekleyeceğim aynı satıcıya siyahı gelir mi diye ;))

      Sil
  5. Bu modeli çok seviyorum. Gönül ister ki orjinali olsun ama binlerce lira vermeye gerek yok bence:) Güle güle kullan:)

    http://www.shelbyfashion.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben orjinalini şimdilik ancak rüyamda görürüm!

      Sil
  6. Güle güle kullanın çok beğendim, şahane duruyor hepsi;) sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Ah, ben de çok istiyorum bu modelden. Güle güle kullan. Fiyatı ne?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 50 dolara aldim canım. buradaki herhangi bir mağazada da suni deri çantalar o civarda zaten. kalitesinden de menunum.

      Sil
  8. süpermiş, güle güle kullan:) Beni de sardı bi yurtdışı alışveriş ihtirası, sonumuz hayırlı olur dilerim;) Benim de gözüm ayakkabılarda ama çanta gibi değik ya işte ya ayağıma olmazsa deyip frenliyorum kendimi:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yıllardir iflah olmadim valla canım! ama bildiğim markalar dışında ayakkabıya cesaret edemem ben de.

      Sil
  9. Çanta çok hoş. Ayrıca gömleğede bayıldım.

    YanıtlaSil
  10. Çok gzüelmiş..tam benim de sevdiğim bir tarz..güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  11. Çantan çok güzelmiş :))

    YanıtlaSil
  12. çok hoş bir çanta güle güle kullanın bu modelleri çok beğeniyorum:)

    YanıtlaSil
  13. Çok güzelmiş çantan. İyi günlerde kullan. Şu siteye sürekli bakıyorum. Bişey almaya cesaret edemiyorum nedense.. Takılarda da cok uygun şık ürünler var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. satıcılara çok dikkat etmek lazım. ben olumlu geribildirim oranları %97 ve üzeri olanları, bir de çok satış yapmış olanları tercih ediyorum. ebay ve gg sistemi aynen.

      Sil
  14. merhabalar bende aliexpressten sipariş verdim ama aceleci davrandım galiba numara konusunda normalde 36 kullanıyorum ama US 7 numara sipariş verdim sizce büyük mü olur bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, US 7 bizde 37 numaraya denk geliyor normalde. Ama netten, yurtdışından alışveriş yaparken ayak tabanı ölçüsünü baz almak en sağlıklısı. Aldığınız ayakkabının cm cinsinden ayak ölçüleri de verilmiştir. Bir de oradan kontrol edin bence. Sevgiler...

      Sil