18 Nisan 2013

Deniz, Güneş, Leopar


Malum bir gün yaz, bir gün kış yaşıyoruz bu aralar. İki gün önce babetle yakalandığım sağanak yağıştan sonra bugünkü pırıl pırıl güneşi de botlarımla selamladım böylece. Havayı görünce iş çıkışı kordona attık kendimizi eşimle. Ki zaten işyerime yürüyerek 2 dk mesafede. (küçük şehirde yaşamayı seviyorum!!)



Kıyafette pek özel birşey yok. Fotoğraflar da telefonla anlaşılacağı üzere. Ama baktım ki çok boşlamışım blogu, bari bir "ne giydim, neler yapıyorum" postuyla selam vereyim dedim. Bu arada "yuh" bana! 1 aydır yazmamışım resmen!

Zaten bu bloglama olayı tuhaf bir hal alıyor bir süre sonra. Yaklaşık 4 yıl önce bu blogu oluştururken bu kadar istikrar gösterebileceğimi, sürekli yazma ihtiyacı duyacağımı, bu kadar hayatımın parçası haline geleceğini düşünmemiştim hiç. 

Sizler de benzer şeyler yaşıyorsunuzdur muhtemelen. Birşeyler üretmek ve burada paylaşmak çoğunlukla çok keyifli, bazen de iş-çocuk derken yorucu ve zorlayıcı olabiliyor. Şahsen bu aralar ne birşeyler üretesim var, ne de burada yazasım. Kendimi bahar rehavetinin kollarına bıraktım. Aslında yarım kalan dikişler, eşya yenilemeler var elbet. Ama tamamlayıp, fotoğraflayacak enerjim ve zamanım yok maalesef. Bu ay haftasonlarımız hep şehir dışında geçiyor. Bursa, İstanbul, Antakya...  Bu haftasonu yine İstanbul. Çocukla daha da yorucu oluyor tabii. Ama herşeye rağmen seviyorum yollarda olmayı...


Neyse, konuyu çok dağıttım. Başlarken bu kadar mızmızlanmayı planlamamıştım aslında ;p

Zamanım ve enerjim yok diye, buraları hepten boş bırakacak değilim merak etmeyin. Kısa kısa postlarla ses veririm fırsat buldukça. Bitirirken kombinim de gelsin;

Ceket: LC Waikiki (şimdiye kadar ürettikleri en başarılı parça olabilir) / T-shirt: Stamina (Boyner) / Şal: LC Waikiki / Jean: H&M / Botlar: Nine West

23 yorum:

  1. Antigonem çok güzelsin maşallah. Yazdıklarına aynen katılıyorum bazen hobi eziyete dönüşmeden ara vermek ve özlemek lazım. Ayrıca ceket konusunda da hemfikiriz. Bir arkadaşım almıştı bundan ona da çok yakışıyor sana da harika olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o senin bakan gözlerinin güzelliği canım, çok teşekkür ederim. ben de biraz ara verdim ve özledim. şimdi zaman yaratmam lazım :))

      Sil
  2. Sanırım zaman zaman hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri, bir an geliyor çoşuyorum, habire blogla ilgili eşyler yapmak istiyorum, yazı yazmadım mı suçluluk hissediyorum, bir an geliyor, kolum kalkmıyor, zaman yetmiyor...
    Ama dediğin gibi inanılmaz bir ihtiyaç haline geliyor blog..
    İyiki var ama bloglar, iyiki yazıyoruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım. buralarda olmasak, birşeyler paylaşmasak çok eksiklik olacakmış hayatımızda.

      Sil
  3. 12 gün önce tam da durduğun yerde sabahın köründe fotoğraf çektirdim : ) Ne kadar büyülü bir şehir de yaşıyorsun. Çok şanslısın : ) Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. ufaktan kıpırdanmaya başladım bile. en kısa zamanda dönüyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Kordon süper olmuş. Ve çok şıkız :) Özletiyorsun kendini :) Bu arada trambolin işe yaramış galiba kilo göremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bitirilmesi 1 yıl sürdü ama çok güzel oldu gerçekten. trombolini taşınırken attım maalesef. oğlum üzerinde tehlikeli hareketler yapmaya başlamıştı. ama sporu bırakmadım. şu anda bir spor salonunda haftada 2 pilates, 1 step şeklinde devam ediyorum. +3 kilo yerinde duruyor hala. ama sıkılaştığım için eski kıyafetlerimin hepsi oluyor artık.

      Sil
  6. uzun zamandır takip ediyordum sizi, sık sık bakıyordum yeni birşeyler yazmış mı diye, döndüğünüze sevindim. Kombin çok güzel olmuş.
    Sevgiler

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında ben de sürekli takip ettiğim bloglara hep yeni post görürüm hevesiyle giriyor, bulamayınca da üzülüyorum. ama bende tembellik ağır basıyor biraz. teşekkür ederim bu arada :))

      Sil
  7. Deniz, güneş, leopar ve siz çok görünüyorsunuz doğrusu. Baharı bekliyorduk yavaş yavaş geldi Biraz daha rahat fotoğraflar çekilebilir artık;) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baharın gelmesi bizler için daha güzel fotoğraflar demek gerçekten :))

      Sil
  8. Ah nasıl imreniyorum deniz olan bölgelerde yaşayan şnsanlara ne kadar şanslı olduğunuzun farkındasınız umarım:)
    Nihayet bahar geldi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 7 yıl Ankara, 8 yıl da İstanbul'da yaşadıktan sonra evet! ne kadar şanslı olduğumun kesinlikle farkındayım ;))

      Sil
  9. Ceketini bende beğendim
    Kendime dikmek üzere not aldım bile
    Su insana huzur verir dinlendirir ya deniz kenarındaki resmin evden çıkamayan bana bile iyi geldi
    Artık önümüz yaz iyi gezmeler

    YanıtlaSil
  10. Leoparın azı karar çoğu zarar diyenlerdenim. LCW bazen böyle güzel ürünler de çıkarabiliyor demek gidip arada kurcalamak lazım:=) Bu arada havalara pek de güvenilmiyor. Sabah pırıl pırıl hava öğlene bozabiliyor. tedbiri elden bırakmamak lazım. Sevgiler:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de, ama bazen içimden çıkmak isteyen bir Banu Alkan da oluyor! İstanbul nasıl bilmiyorum ama burada deniz sezonu açıldı bile, inanılmaz sıcak.

      Sil
  11. Sonun da Çanakkale de olduğunu bilidiğim bir blog yazarı ile karşılaştım :)

    YanıtlaSil
  12. Bende bazen tek bır sey bır yazmak ıstemıyorum kı yazmıyorum da sonra da cok uzuluyorum nıye bu kadar boş bırakıyorum blogumu dıye. Sonuçta bende sürekli güncellenen blogları severek okuyorum. Neyse bu posttaki esas yorum yazdıran unsur: Çanakkale özlemim, Golf çay bahsecsınde arkadaslarla oturup çay simit yemelerimiz ve dahası...Çanakkale çok güzeldir çok severim. Burnumda tüter..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çanakkale çok güzel bir şehir kesinlikle. İstanbul'dan sonra resmen nefes aldık burda, çok mutluyuz. bir gün yine yolun düşerse beklerim :))

      Sil