3 Şubat 2014

Takı Düzenleme / Jewellery Organization

Geçenlerde takıları paketleme ve taşıma fikirlerimi paylaşmıştım. Şimdi sıra geldi asıl mevzuya, takılarımızı nasıl düzenli bir şekilde elimizin altında bulunduracağız? Çekmecelere-kutulara koymak düzen açısından iyi fikir gerçekten, ama ben görmediğim şeyi kullanmıyorum maalesef. Hem gözümün önünde olmalı takılar, hem de tuvalet aynasının önünde kalabalık etmemeli. İşte nihayetinde bu soruna benim bulduğum çözüm budur:

Bu takı organizer'ını nette pek çok sitede görmüşsünüzdür. Ben buradan aldım. Bu tarz çin işi-japon işi ürünler genelde pek kaliteli çıkmıyor, bekleneni vermiyor bana göre. Ama bu kez yanıldım, buna da çok sevindim! Bu takı askısı/organizer'ı çok kullanışlı gerçekten. 


Küpeler, yüzükler ve kolyeler için farklı şekillerde askı yerleri var. Her sırada toplam 3'er aparat var. Yani yan yana yapıştırılmış 9 parçadan oluşuyor ürün. Tek sorun, bu tarz yapıştırmalı ürünlerde görülebilen, taşımama sorunu. Büyük kolyelerimi astığım parça bir kez düştü. Ben de japon yapıştırıcısıyla sabitledim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, hiçbir sorun yok. 


Bileklik ve bilezikler ne oldu derseniz; onlar da bu İkea saksı ve English Home takı askısında yer buldular kendilerine.


Ve tuvalet masamın son hali de bu. Artık herşey yerli yerinde ve bu sayede sabahları hazırlanmam daha kolay oluyor. Kendimi yataktan kaldırabilirsem tabii ;p

Hasılı, kullandım, memnun kaldım, şiddetle tavsiyemdir ;D

15 yorum:

  1. ben de ne zamandır böyle bir şey arıyordum gerçekten çok iyi oldu bu :)

    YanıtlaSil
  2. Derli toplu olmuş gayet başarılı, ben de kendim bir organizer yaptım yakında bloğumda paylaşırım, alamayanlara fikir verir belki ;)
    http://birdikbinbak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin yaptığını da çok merak ettim. insanın kendi elinden çıkan bir başka kıymetli oluyor :))

      Sil
  3. Güzel çözüm ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yapmadım, yapanların ellerine sağlık :D

      Sil
  4. gerçekten çok kullanışlı bişiy bu.ben de sizin gibiyim alıp alıp kutulara ya da çekmecelere koyuyorum,sonra unutuyorum,takmıyorum,öööylece kalıyor :)
    ayrıca hasır sepet fikri de çok iyiymiş,sağolun
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. kremler, deodorantlar için hasır sepet çok kullanışlı oluyor gerçekten..

      Sil
  5. Feyz almam lazım. Benim yanamın onu bir sadeleşemedi gitti:)) kolyeleri ben de astım da küpelere hala alternatif çözümler düşünüyorum. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  6. bunu bir dene bence. özellikle küpe ve yüzükleri göz önünde bulundurmak için iyi gerçekten.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba kolyeleri astığınız takılığı nerden bulabiliriz?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, kolyeleri astığınız takılığı nerden bulabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıda linkini vermiştim ama o ürün satışta değil şu anda. GG tarzı sitelerde veya Google'da 'takı düzenleyici' veya 'takı askısı' diye aratınca çıkıyor.

      Sil