3 Temmuz 2014

Bang Bang!


Ramazan'ın en büyük keyfi iftar sofraları benim için. Eşim de ben de ailelerimizden uzakta yaşadığımız için biraz burukluğumuz oluyor tabii. Ailelerin yerini tutmasa da arkadaşlarla yapılan iftarlar da büyük keyif tabii.


Dün arkadaşlara iftara giderken sitenin önünde çekilmiş fotoğraflar bunlar. Alabildiğine rahat bir kombin haliyle..




Bu arada saçlarım da kısaldı ve balyajı yenilendi. Dün boyandığı için renk oturmadı daha. Kızıllıklar gidip, biraz daha açık sarıya dönecek. 

T-shirt: Front Row Shop / Pantolon: DBG (Markafoni) / 
Sandalet: İnci / Çanta: SammyDress

14 yorum:

  1. Saçların çok yakışmış , bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. evet tutmayabilirsiniz fakat bunu belirtmenin ne faydası var size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence asıl soru bunun sizi neden bu kadar rahatsız ettiği. ayrıca profilinizden anladığım kadarıyla ilgi alanlarımız pek ortak değil. daha önce herhangi bir yorum veya paylaşımınız da olmamış benimle. ilk yorumunuzun bu olması enteresan. blogumda ne amaçla gezindiğinizi merak ettim doğrusu...

      Sil
  3. Çok hoş hepsi güzel günlerde giy canım, rahat giysilerin yeri ayrı yazın;)) Saçlar çok hoş oturur daha böylesi de çok güzel bence.

    YanıtlaSil
  4. Bu sıcaklara en yakışan giyim tarzı. Böyle olmak gerek

    YanıtlaSil
  5. Rahat kombin herzaman favorim, saç rengi ve modeli de size çok yakışmış. Sevgiler, hayırlı ramazanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. size de hayırlı ramazanlar :)

      Sil
  6. Saçlar güzel tişört güzel ama ben pantolona takıldım :) İlk dikiş dikmeye başlanılan zamanlarda "ben diktim "deyince --aa ne güzel olmuş ben hazır aldın sanmıştım -- deyince yüzde güller açar. Ama yıllar geçipte sizin gibi usta olunca sözler tersine döner sanırım. Mesela şimdi benim ağzımdan --aa hazırmı aldınız ben siz dikmişsiniz sandım -- diye çıkıverdi. Aslında aynısını hatta daha bile güzelini dikebilirsiniz demekki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim. aynısını dikebilir miyim bilmem ama böyle güzel, tiril tiril krep kumaş bulabilsem neler neler dikeceğim!

      Sil