21 Temmuz 2009

Kombin Günlüğüm '09-1





Bugün eşimle akşamüstü istiklal keyfi yaptık. Ayaklarımız kopana kadar caddede bir aşağı, bir yukarı yürüdük. Tatil için kitaplar, CD'ler aldık. Hava serindi ve ben bu yüzden ekstra keyiflendim. Bu keyifle de ilk ne giymişim postunu düşünerek fotoğraf çektirdim eşime. Alt resimdeki kişi de kendisi zaten. Pek gönüllü olmadı fotoğrafının yayınlanmasına ama neyse...

Atlet: Mudo
Hırka: Terkos Pasajı (Allah başımızdan eksik etmesin, Amiiin!!)
Jean: Stradivarius
Terlik: Nursace
Çanta: İngiltere'den
Bileklik:Fındıkzade Pazarı
Saat: Pierre Cardin (kocam sağolsun)



21 Temmuz 2009 Salı

4 yorum:

  1. Sefanız olsun, demişsin ya "Alakasız bir mesleğe mensup, ancak moda ile kafayı bozmuş, bir gün kendi markasına sahip olma rüyaları gören" diye umarım olursun zaten bu ülkede kim mesleğini ve sevdiği işi yapıyor ki :)

    YanıtlaSil
  2. Ahh, ahh! Bazıları mesleğini yapabilme, bazıları bıktığı mesleğini değiştirme derdinde. Mevzuu derin yani. Güzel sözlerin için teşekkürler ;))

    YanıtlaSil
  3. ben seviyorum mesleğimi :D bazen bıkıyorum ama yok yok yine de seviyorum :D bu arada çok hoşsun canım görebildiğim kadarıyla. ikinci fotodaki şaşkın çocuklar da çok şeker :D

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim canım. Ben de fotoğrafı koyduktan sonra farkettim o çocukları. Öyle komik pozlar vermeye çalışıyordum ki insanlar şaşırdı haliyle. Çok şaşkınlar di mi?

    YanıtlaSil