11 Aralık 2009

John Frieda Gibisi Yok


Türkiye'de satılmaya başladığından beri John Frieda ürünleri ile ilgili pek çok olumlu yorum okudum, duydum. Ancak geçen kış İngiltere'deyken denedim ilk defa. Orada fiyatı 4 Pound, yani 10 TL civarı. Burada 22 TL! Dünyanın en pahalı ülkesinde bile herşey burdakinin yarı fiyatına. Aklıma geldikçe sinir oluyorum!!

Neyse konuyu dağıtmayalım. Oradayken 4 ay boyunca kullandım ve ilk haftadan itibaren saçlarımı tanıyamadım. Gerçekten nemlendiriyor, yumuşacık yapıyor (saç kremi kullanmanıza gerek yok!), ışıl ışıl yapıyor ve saçın kalitesini artırıyor.
Geçen gün evdeki şampuanların bitmekte olduğunu görünce hemen gidip aldım. L'oreal'in maskesi ile birlikte saçlarımı biraz şımartacağım bu ara...


Hasılı, şiddetle tavsiye edilir ;D




11 Aralık 2009 Cuma

6 yorum:

  1. John Frieda sarı saçlar olan şampuanı da arada kullanıyorum, ben birden çok ürün kullanırım da :)

    YanıtlaSil
  2. seni maymun iştahlı seni ;p

    YanıtlaSil
  3. bu markayla çoktandır tanısma niyetindeydim yazdan beri ha alcam ha alacam deyip durdum yurtdısından almaya calısayım buralar el yakıyor ne yazık ki:(

    YanıtlaSil
  4. Esraca: evet haklısın, burada herşey en az iki katı. yurtdışına çıkınca depolamak lazım böyle şeyleri. internetten gördüğüm kadarıyla Amerika'da daha da ucuz bu marka, 2-3 dolar falan.

    YanıtlaSil
  5. ben de kullanıyorum nemlendirici serisini. çok çok memnunum ama saçım o kadar kuru ve sert ki önce başka bi saç kremi ile biraz yumuşatıyorum ardından John'u kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  6. burcu küçükturan: aynen canım, benim saçlar da süpürge misali! ben de senin gibi yapıyorum ;)

    YanıtlaSil