13 Mayıs 2010

Tembellik Bitti, Geri Döndüm!


"Bir aydır nerelerde bu kız?" diyenlere cevabım: UYUYORUUUUM!! Sürekli, gece-gündüz, yemekten önce-sonra, kısacası her fırsatta. Nasıl desem, çeçe sineği ısırmış gibi. Televizyonun karşısındaki kanepe benim şeklimim alacak yakında. Öyle bir halsizlik, öyle bir tembellik hali ki sormayın. Hamilelik böyle geçerse kaç kilo alırım bilmiyorum valla..

Bu arada kontrollerde herşey yolunda, şimdilik yapılan testlerde hiçbir sorun yok şükür. Alışverişe başlamak için cinsiyetini öğrenmeyi bekliyoruz sadece. Ayrıca ben de kendime birşeyler alsam hiç fena olmaz, sadece bir pantolonuma sığabiliyorum, elbiselerimin de çoğu dar kesim olduğu için işimi görmezler.

Bu kadar gevezelik yeter. Bir aydır yatıyorum, bari birşey yapayım da yazayım dedim. Geri dönüştürülecekler çekmecesinden bu açık mavi t-shirt'ü ve malzemelerimi kaptım hemen.

Biraz kurdele, birkaç boncuk.. Oldu bitti bile. Hazır pastel renkler modayken, değerlendirmiş oldum.

Yazıyla kapatmaya çalıştım ama göbeğimin çıkmaya başladığı da belli oluyordur heralde ;p

Şimdilik benden bu kadar. Eğer kendimi biraz toplayabilirsem birkaç gün içinde dikiş makinamın başına geçmeyi planlıyorum yeniden.

Öptüm herkesi ;x


14 Mayıs 2010 Cuma

12 yorum:

  1. oh ellerine sağlık şekerim, şirin bir bluza dönüştürmüşsün. Bu arada bebişin de hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle eline almak nasip etsin allahım. Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  2. canım benim bu kadar uyuduğuna göre bir oğlumuz mu olacak acaba :)) Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Seni seviyorum güzel arkdaşım :)

    YanıtlaSil
  3. canımmmmmm; minişe sevgiler.. sana koca koca öpücüklerrr... sağlıklı günler dilerim ikinizede.. uyanınca görüşelim :))

    YanıtlaSil
  4. antigone sorma bende aynı durumdayım ya. Sürekli uyuma modunda geziyorum bende. Kilo konusu beni de çok düşündürüyor ya. kaç kilo aldın sen?

    YanıtlaSil
  5. 'bu günlerinin kıymetini bil' diye klasik bir öneride bulunmak istemezdim. Ama bol bol uyu, dinlen. Zira sonrasında bu günlerini ararsın. Gene de bu günlerde olmayan çok daha güzel şeyler yaşayacaksın. Uykusuzluk, yorgunluk küçücük bir gülümseme, mis gibi bir kokuyla unutuluyor. Herşeye değiyor anlayacağın:))))

    YanıtlaSil
  6. Sibel'in hobi dünyası: çok teşekkürler canım ;)

    Bahar YORGUN: valla öğrenince ilk sana yazıcam erkek olursa. içine mi doğdu nedir? ben de seni seviyorum canım benim...

    celebi74: bebiş gelmeden bol bol görüşmemiz lazım zaten, sonra yalan olur ;p

    dakikadanönce: canım ben 15. haftadayım ve 3 kg aldım şimdiye kadar. evde yatmasam bunu da alamazdım ama. çünkü midem bir felaket, yeni yeni birşeyler yiyebiliyorum. hem boşver, alırsak da veririz n'olcak ;p

    lolipu: bu sözü her duyuşumda irkiliyorum, beni nasıl günler bekliyor diye ;D şaka bir yana herkes aynı şeyi söylüyor, ben de tadını çıkarmaya çalışıyorum olabildiğince. sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  7. elbette bol bol uyu:) Benim oturma odamdaki kanepem şeklimi aldı zaten hamilelikte. Sadece küçük bir hatırlatma: günlük yürüyüşlerini asla aksatma. Yürüyüş yaparsa bebeğine temiz oksijen gidecek ve beyni iyi gelişecek. Ayrıca sen de çok az kilo alacaksın. Benim gibi uykuya teslim olursan 30 kg alacaksın. Ben yürümediğim aylarda 3-4 kilo aldım. Yürüyüş yaptığım aylarda ise sadece 0,5 kg. Düşün ne kadar büyük fark atıyor sadece 30 dk yürümek. Bize de yazmayı ihmal etme aklım kalıyor sende.

    YanıtlaSil
  8. hamilelik ve uyku:)kardeş gibi onar güzelim :)

    ayakta uyuduğumu biliirm yani....

    bence bol bol geri dönüşüm yap bebek doğduğunda,bir süreliğine dış dünyaya kapılar kapanıyor:)

    YanıtlaSil
  9. İnşallah herşey sağlıklı ve güzel devam eder:) Anne olmadığım için bilemiyorum tam tabii ama ilk aylarda bulantı ve çok uyku normal galiba? Düşünsene bir kızın olsa sen ona ne güzel rengarenk elbiseler dikersin! Ama oğlun olursa da minik gömlekler papyonlar yaparsın:) Bakalım cinsiyeti ne olacak?

    YanıtlaSil
  10. suzy: canım benim yaa... kalan aklını seveyim senin ;D tavsiyelerini yazdım aklıma. ve de öptüm kocaman ;x

    SEVECEN: önerin için çok teşekkürler canım ;D

    Aslı: biz de merakla bekliyoruz bakalım...

    YanıtlaSil
  11. kuzum sana bir tatlı varr!!

    http://celebi74-celebi74.blogspot.com/2010/05/iste-benim-tatli-odulummmmm-ilk-olarak.html

    YanıtlaSil
  12. ay ben o tatlı göbüşe bayıldım :) uyu bitanem bol bol enerji topla şimdiden :)
    ama önce ödülün var bende onu lamaya gel uyuya kalma sakın :) öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil