8 Ağustos 2010

Kolay Eyeliner



Ben de pek çok kadın gibi eyeliner'a bayılan ama kullanmayı beceremeyenlerdenim. Yıllardır "keşke keçeli kalemler gibi eyeliner'lar üretseler" diye hayal kurar dururdum. Nihayet birileri benim iç sesimi duydu ve bu yeni kalem şeklinde eyelinerlar girdi piyasaya. Birkaç markada benzer ürünler var. Ben kalitesine güvendiğim ve fiyatı uygun olduğu için  Maybelline alıp denemeye karar verdim.

Performansından oldukça memnunum. Kolay sürülüyor ve çok kalıcı. Kalemin eğimini ayarlayarak istediğiniz kalınlıkta sürebiliyorsunuz. Makyaj temizleyicilerle veya yıkayarak kolayca çıkıyor. Tek dezavantajı likit eyeliner kadar parlak siyah bir renk vermiyor olması. Fiyatı da 16 TL.


8 Ağustos 2010 Pazar

5 yorum:

  1. Ben bunları bile kullanmayı beceremiyorum :(

    YanıtlaSil
  2. haklısınız likitler kadar parlak durmuyor kalem eyeliner.Ben de çok markanınkini denemiştim.Ama; bunun görünüşü elinizde parlak duruyor.dayanıklı olmasıda güzel,buna sevindim.Makyajı yutan bir yüzüm var da:)

    YanıtlaSil
  3. Droplet: buna bile alışmak için biraz zaman gerekiyor haklısın ;)

    celebi74: sağol tatlımmmm

    franbuaz: evet fena durmuyor, denemeye değer..

    YanıtlaSil
  4. ben bu eyelınerı cok yerde surumu kolay sabıtlenıyor vs. yrumuna dayanarak aldım ve rezil oldum cok yaglı olmamasına ragmen göz kapagım ve cevresı surdukten snra yaz gunu dsarı cıktım ve akmış bulaşmış leş gbi bır yuzle karsılastım sabıtlensın dıe beklemek vs. hıkaye urun kalıtelı degılse degıl ıste rossmandan 3liraya adlım bır eyelıner bunu suya goturur susuz getırır ınann paranıza yazık

    YanıtlaSil