25 Mart 2011

Uyku Tulumu Bitti/Sleeping Bag Is Done



Burda Mart sayısından beğendiğim uyku tulumunu diktim oğluma. Aslında dikeli 2 haftadan fazla oluyor ama çıt çıt bastırmak için epey süründü elimde. İnce bir havlu kumaş kullandım. Keten kumaştan da astar yaptım. Aslında sweatshirt kumaşı istiyordum ama bulamadım. Dikmek isteyenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim, çok kolay ve çok kullanışlı. Hele de bebeğiniz benimki gibi deli yatıyorsa ;p

Yaklaşık iki haftadır memleketteyim, o yüzden pek ses veremiyorum. Gayet iyiyim yani. Oğlum da öyle.  Merak eden, soran herkese teşekkürler.

The sleeping-bag is finally done. (Nearly two weeks ago!) I used terrycloth and linen for lining. I strongly recommend this pattern. It's so easy and useful.

By the way, i'm with my family in these days. That's why i can't write often. I'm great. So does the baby. Thanks for asking.

25-03-2011

3 yorum:

  1. aay çok hoş. rengi ve kumaşı da çok şirin. ben de anne olduğumda dikerim ,kullanışlıdır kesin. kendine iyi bak canm benm de diktiğim bikaç şey var ama bi foto çekemedim. ekleyeceğim bi kaç güne inşlh:)

    YanıtlaSil
  2. canım sanki biraz hareket katmak mı lazım bu haliyle bana çok yalın geldi sen memleketten dönünce azıcık süsle bu tulumu ben çok beğendim hatta ben şimdiden diksemmi diyorum kendi kendime.geçen hafta burda mart sayısını elime aldım yok boşver alıyorum hiç birşey dikmiyorum duruyor öylece diye kızdım kendime almadım mart çıkmadan alayım bari

    YanıtlaSil
  3. modavesaire: evet canım, çok kullanışlı oldu. ama artık biraz fazla geliyor. keşke kış başında verselermiş bu kalıbı.

    sevimlihayat: aslında buradayken bir aplike yapmayı düşündüm ama zaman nerde? bir süre böyle basit işlerle idare edicem mecburen ;p

    YanıtlaSil