11 Ağustos 2011

Kırtasiye Alışverişi Sürprizi


Geçen gün akrilik boya, mulaj kağıdı vs almak için uğradığım kırtasiyede bu şahane sünger baskıları buldum. Utanmasam dükkanın ortasında göbek atacaktım. Çünkü çok uzun zamandır arıyordum böyle birşeyi. Şunların şirinliğine bakar mısınız?


Hem oğluma, hem kendime... Neler neler yaparım ben bunlarla!


Markası Umix Craft&Arts. İnternet siteleri var ancak oradan satış yok anladığım kadarıyla. Yine de siteden satış noktalarına vs bakılabilir.



Bu şeker yapıştırma taşları da görünce çantaya atmayı ihmal etmedim tabii ;p

6 yorum:

  1. Bak aklıma ne geldi. Oğlusşunun odasını beyaza boyayıp duvara bunlarla pastel tonlarda renklendirme yapsan dedim di :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan diyelim o halde :D

    YanıtlaSil
  3. Bizi bu hobi merakı heder edecek zaten. Nerede bir güzel kumaş var, neyi nerede kullanabilirim vs... ama bak insan nasılda buluveriyor işine yarayanı :)) hadi güzel ciciler yap bizde zevkle takip edelim :)

    YanıtlaSil
  4. suhuba: şimdilik kiradayız ama ilerisi için harika bir fikir canım, teşekkürler. zaten şu anda odası da yok oğlumun. yılbaşına doğru taşınıcaz büyük ihtimalle. yeni eve oda alıcam.

    muhabbetsofrası: teşekkür ederim ;)

    Bahar YORGUN: valla evde her beğendiğim şeyi koyacak kadar yerim olsa, başka hiç bir şikayetim yok benim. her gördüğümü alamıyorum, o dokunuyo biraz ;p

    YanıtlaSil
  5. o kalıplardan trenli olandan var bende geçen sene oğluşumun kıyafetlerini bu kalıpla boyamıştım hala giyior bişicikler de olmadı, kalıplar çok güzel her şekilde değerlendirilir. Kolay gelsin arkadaşım...

    YanıtlaSil
  6. Sibel'in Hobi Dünyası: şimdi baktım canım blogundan. çok güzel şeyler yapmışsınız. bana da fikir oldu. teşekkür ederim ;D

    YanıtlaSil