17 Mayıs 2012

Fotoğrafsız Günler


Doğrusu kırılana kadar fotoğraf makinama bu kadar bağımlı olduğumun farkında değildim. Bu aralar sık sık "şimdi makinam olsaydı şunu çekerdim" cümlesini kurarken buluyorum kendimi. Sürekli makina modellerinden, lenslerden bahsetmem de cabası. Eşim de bıktı artık, "bi al da kurtulayım" der gibi bakıyor yüzüme. Fotoğrafsız hayat zor geçiyor özetle.

Neyse ki dün kırılan 18-55 mm lensimin yerine bir tane 2. el sipariş verdim. 1-2 gün içinde elimde olur. Para durumumu ayarlayınca da 35 mm alıcam hemen. Zaten haftaya çalışmaya başlıyorum. Artık parasız günlerim son buluyor. 

Dikmeye de devam ediyorum bu arada. Ama diktiklerimi güzel karelerle görün istiyorum. O yüzden lensim geldikten sonra dikiş projeleri de gelecek deyip kaçıyorum...

6 yorum:

  1. yaşasın sabırsızlıkla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. ya benim makinemde kırıldı zaten dijital nikon vardı oğlum elinden düşürdü pil kapağı kırıldı telefona talim diktiklerini merakla bekliyorum.ama birazda erkek çocuğuna dik ya herşey kızlara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana da geçmiş olsun. ben de bu aralar telefona talim durumdayım. dediğin gibi bu aralar oğluma birşeyler dikmeye başladım yeniden. ama kabul edelim, kızlara birşeyler dikmek daha kolay!

      Sil
  3. ooofff ben de yaşadım aynı şeyi, lens kırıldı, elim ayağım koptu sanki. Nasıl bağlanmışım, nasıl züüldüm.
    Umarım en kısa zamanda kavuşursun yeni lensine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aldığım lens bugün gelir muhtemelen, diğerini de 1-2 hafta içinde almayı planlıyorum. parasız durumdayım ama lenssiz olmuyor! sen de yaşamışsın, bilirsin. damdan düşenin hali misali ;)

      Sil