10 Ekim 2012

Bursa'dan Bildiriyorum


Bu hafta boyunca yarı iş, yarı tatil Bursa'dayiz ailecek. Dün öğlen saatlerinde Bursa'ya varır varmaz ilk iş IKEA'ya attım kendimi! Neredeyse bomboştu ve ilk kez bu kadar rahat bir IKEA turu atabildik. Tüm yeni ürünleri inceledim rahatça. Oğlumun odasına şirin bir perde, bol bol da beyaz aksesuarlar aldım eve.


Ben reyonları karıştırırken Yaman da babasıyla oyun alanında takıldı. Neyse ki fazla mızıklanmadı bu kez. Genelde çok sıkılıyor kapalı mekanlarda dolaşırken.

Bugün de burada yaşayan arkadaşlarımla buluştuk. Cami ve türbeleri dolaştık. Azıcık da çarşı-pazar. Ama asıl cuma günü ineceğim çarşıya, çünkü yarın toplantı var. Hem kumaşçıları talan etmeden dönmek olmaz Bursa'dan, di mi?

Dipçik: Telefonla çekilen fotolarla ve dilinden hiç anlamadığım bir laptopla zar-zor girdiğim bu postu başarıyla tamamlamış bulunmaktayım. Afferin bana!!!

5 yorum:

  1. aferin o zaman sana .) ikea hayranım ben oraya !! gerçekten her gittiğimde kesinlikle bir şey almadan çıkmıyorum . iyi alışverişler ve gezemeler diliyorum size

    YanıtlaSil
  2. acaba hala bursa'da mısın yoksa döndün mü? bende bursadayım belki biliyorsundur.
    keşke görüşseydik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bilmiyordum ben Bursa'da olduğunu. dün döndük biz. tüh! neyse yakınım zaten, bir dahaki gelişimde önceden haber veririm. mutlaka görüşürüz ;))

      Sil
  3. Merhaba, yazıları kopyalan ve hırsızlık yapan bir blog var, sizin de bir çok yayınızı kopyalamış orda gördüm bilgi vermek istedim... ben de mağdurlardan biriyim malesef:( http://www.ozderihali.com/bursadan-bildiriyorum.html

    YanıtlaSil