6 Ekim 2012

Pudra, Gümüş ve Leopar


Çok sevdiğim bu üçlüyü barındıran bu kumaşı Bakırköy Cumartesi pazarından almıştım yaz başında. Çok yumuşak ve rahat bir penye. 



Penssiz, kupsuz, mini kollu bir model kestim (önceden elimde olan bir kalıp, hangi sayıdan hatırlamıyorum maalesef!). Zaten elbisede en çok sevdiğim, bu tarz minimal modeller. İşe giymek için de idealler. 


Yakaya kendi kumaşından biye döndüm, kollar ve etek ucunu da çift iğne ile diktim. 


Bu arada saçımla ilgili de yazmıyordum uzun zamandır. İzleyenler bilir, yaklaşık 1,5 yıldır Brezilya fönü yaptırıyordum saçlarıma. Daha önce buradaburadaburada ve burada yazmıştım bununla ilgili. Ama artık Brezilya fönünün yıpratmasına ve saçımı sürekli şekillendirmek zorunda kalmaya dayanamadım ve yaptırmayı bıraktım. Kullandığım şampuan ve saç kremini de bırakınca saçım eski haline dönmeye başladı yavaş yavaş. Şu anda fotoğraftaki gibi dalgaları. Ama daha dalgalı normalde. Birkaç ay içinde eski dalgasına döner sanırım. Şu anda şekillendirmekle daha az uğraşıyorum ve saçlarım eskisine göre daha canlı oldu. Bir süre de kıvırcık takılayım bakalım...


8 yorum:

  1. kumaşa bayıldım. denk gelseydi, ben de topuyla alırdım. çok da yakışmış canım elbise..bu haliyle de çok hoşsun, haiff dalgalı saçlarınla.. güle güle giy canm elbiseni.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım. güzel bir kumaş gerçekten. beğenmene sevindim ;))

      Sil
  2. Elbisen hem çok şık hemde çooook rahat gözüküyor canım,ellerine sağlık güle güle eskit:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook rahat gerçekten, teşekkür ederim :))

      Sil
  3. Maşallah sana hiç boş durmamak en iyi zaman geçirme şekli...=))

    YanıtlaSil
  4. Rengiyle modeliyle zarif bir elbise olmus, çok da yakismis :)

    YanıtlaSil