2 Şubat 2013

Maskülen / Masculine


Genelde feminen giyinmeyi sevsem de bazen biraz daha erkeksi görünmek ve o rahatlığı hissetmek hoşuma gidiyor. 



İşte bu kombin de maskülen takılmak istediğim bir iş gününden. İş kombinlerinden anlaşılacağı üzere sık sık jean giyiyorum. Bu üzerimdeki de açık ara favorim. Renkli jeanler dahil istediğimi giyebilme lüksüm var işyerinde. Bu anlamda oldukça şanslıyım. 


Yelek geçen hafta dikişlerinden. Yünlü keçe tarzı bir kumaş. Kalıpsız, tamamen uydurarak ve üzerimde oturtarak diktim. Kenarlarını biye ile çevirdim. Çok pratik, sıcak tuttuğu için de çok kullanışlı bir parça oldu. Kombibin tek feminen parçası ve aksesuarı çok sevdiğim gül desenli kolyem.

Gömlek: Seven Hill / Yelek: Ben diktim / Jean: H&M / Kolye: Viyana Accesorize 

13 yorum:

  1. ellerine saglık.yelek çok güzel oturmuş gerçekten.senin o kusursuz biyelerine bitiyorum.biye konusunda bilgilerini paylaşırsan videolu olursa bide harika olur.bildiğim biye ile ilgili postun var ama vdeolu olursa tadından yenmez valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım haklısın, sadece biye dikişini anlattığım bir postum var. aslında biye yapımı da anlatmak istiyorum epeydir. ama henüz hazırlama fırsatım olmadı. videolu anlatım iyi fikir aslında. fotoğraf tutorialinden de daha kolay. ilk fırsatta :)

      Sil
    2. teşekkür ederim şimdiden:)4 gözle bekliyorum.sevgiler...

      Sil
  2. pratikliğini avantaja çevirmek diye buna derler.ellerine sağlık şık ve sıcacık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım. sıcacık gerçekten ;)

      Sil
  3. Aaa yelek çok hoş olmuş!

    YanıtlaSil
  4. yelek çok güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık...
    cepken tarzını bende çok severim. kombinin hoş olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim daha çok baharda kullandığım bir tarz t-shirt-yelek veya gömlek-yelek. ama bu tarz yünlü kumaşlarla kışın da pratik oluyormuş.

      Sil
  5. bende hazır biye kullanmayı çok seviyorum sizin gibi ve bu yelekde dikmek için yeni fikirler verdi bana. iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  6. çok şık olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil