23 Ekim 2013

29 Ekim'de Kırmızı-Beyaz Giyiyoruz - Bir Önizleme


Öncü fikirleriyle hep bir adım önümüzde giden ve takip etmekten büyük keyif aldığım sevgili blogger arkadaşım İrem, yine harika bir etkinlik başlattı biliyorsunuz. (Haberdar olmayanlar için etkinlik detayları burada). Ben de bu kez tembelliği bir kenara bırakıp katılmaya karar verdim. Bayram tatili sonrası da başladım harıl harıl dikmeye. Bu arada tatilde uyku düzeni yeniden bozulan oğlum akşamları geç yattığı, ve ben de ancak o uyuduktan sonra dikiş odasına girebildiğim için işyerinde zombi gibi dolanıyorum bu ara. Ama azimliyim, yetiştireceğim!

Etkinlik için kullandığım kumaşlardan biri Baykumaş'tan gelen bu harika güpür baskılı likralı kumaş. Bakalım nasıl bir parçaya dönüşecek?

13 yorum:

  1. Etkinlik süpermiş gerçekten de ben daha elbise dikme aşamasına gelemedim, Kırmızı bir yastık dikip kafaya geçirsem olmaz mı ya:)) olur bence:)
    Senin elbiseyi dört gözle bekliyorum...

    YanıtlaSil
  2. sabirsizlikla bekliyorum sevgiler♥

    YanıtlaSil
  3. Aaaaa şu geçen gün paylaştığım ve dibimin düştüğü vogue kapak fotoğrafındaki kumaşla aynı sanki! Çok meraklandım nasıl sonuçlanacak diye :))
    Bu arada yormların için de ayrıca teşekkür ederim. Hissiyatımız karşılıklı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o kumaşa çok benziyor gerçekten. ne yapayım diye düşünürken senin paylaştığın fotoğraflar sayesinde bende ışık yandı zaten. dikiyorum bakalım, bitince beraber göreceğiz :))

      Sil
  4. Çok güzel bir etkinlik yapmış yine İrem Hanım.. Tebrikler. Ama ben yetiştirebilir miyim bilmiyorum, belki de yaparım birşeyler bilemiyorum;)) Sizleri keyifle takip ediyorum zaten biliyorsunuz, güzel şeyler çıkacağına eminim, Yetiştirebilirsem ben de yapabilirim. İlk okulda hep kırmızı olurdum rontlarda:P))) O günler geldi aklıma. bu arada BAYKUMAŞ'ın kırmızısı hakikkatten çok hoş. Ellerine sağlık, kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım yetişmişsindir. kimler neler dikmiş çok merak ediyorum :))

      Sil
  5. Kırmızı kumaşım yokk ağlayacağım :) Cumhuriyet yürüyüşüne bordo pantolonumla gidip, gidip kırmızı olaraktan bayrak sallayacağım. Kabul olur mu ki?

    YanıtlaSil
  6. boşver kırmızı kumaşı. en güzel kırmızı bayrağımız değil mi zaten :))

    YanıtlaSil
  7. bızdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    YanıtlaSil