27 Kasım 2013

Taşınma Telaşı


Son 2 haftadır inanılmaz yoğun bir döneme girmiş durumdayım. Ani alınmış bir taşınma kararı, ev arama, bulduktan sonra boya, alışveriş işleri, işten izin alamama derken bitik durumdayım. Neyse ki iki gün izin aldım da yarın taşıyoruz evi. Malum oğlum ortalıkta koştururken eşya toplayıp yerleştirmek imkansız! 

Biraz yerleşip dikiş odamı düzenler düzenlemez buradayım...

12 yorum:

  1. Zor iş taşınmak kolaylıklar diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin, valla tasinma islerinde uzerime tanimam bi gunde yerlesirim:)) 7-8 ev degistirdigim icin cok tecrubeliyim sanirim. Ayni sehirde olsak yardima geliyim derdim de ayni sehirde degiliz:)

    YanıtlaSil
  3. Çok kolay gelsin! En güzel odayı kendine dikiş odası seç ;)

    YanıtlaSil
  4. Yine Çanakkale içindesiniz değilim ben esenler mahallesindeyim bilginize yakınsak yardıma bile gelebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hala Çanakkaledeyim. çok teşekkür ederim :))

      Sil
  5. Ayy kolay gelsin! Biz de cuma taşındık, bugün kadın evi temizledi ve işler bitti. Ama çocuk olsaydı çok daha farklı olurdu eminim... Belki taşınma sonrası görürsün bu yazıyı ama streç film paketlemede çok işime yaradı, a101'de gördüğüm 90 metrelik olanlardan 2-3 tane bitirdim, aklına gelebilecek herşeyi (kumaş,yastık,cam,mobilya vb) tozdan da kırılmadan da koruyor tavsiye ederim;) Bir de koli üzerini iyi yazmak lazımmış, birkaç koli oda oda gezdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim uğraşacak vaktimiz olmadı ne yazık ki. mecburen şirkete verip onların yarım yamalak yaptığına razı olduk. ama artık yerleştik iyice.

      Sil
  6. Kolay gelsin ,Allah işlerini rast getirsin.
    Bilirim taşınmak nasıl bir şey:))

    YanıtlaSil
  7. hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. 4 gün içinde taşınıp yerleşip, bir de İzmir'de bir görevlendirmeye geldim. hala İzmir'deyim hatta. dönünce de evdeki ıvır zıvırı toparlayıp yeni düzenime geçmeye çalışacağım. dikişi ve sizleriözledim...

    YanıtlaSil