28 Aralık 2015

2015 Dikiş Güncesi / Sewing Journal 2015


2015 benim için genel olarak keyifli ve huzurlu geçti. Ama fotoğrafları düzenlerken anladım ki, dikiş bakımından pek verimli geçmemiş. 2016'da daha fazla dikiş dikebilmeyi, daha çok yer görmeyi, kendime, eşime ve oğluma daha fazla zaman ayırabilmeyi diliyorum kendi adıma. Tabii en başta sağlık...

Sizlere de sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.

Sevgiler...

10 yorum:

  1. bütün diktiklerin harika, kendine yakıştırıyorsun. 2016da önce sağlık sonra da huzur ve mutluluk dilerim. çok çok dik, bana da ilham ol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :))

      Sil
  2. Bence harika kıyafetler çıkmış ortaya. Ellerinize sağlık. 2016 hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bol dikişli günler getirsin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Funda Hanım, size de sağlıklı, huzurlu, bol dikişli seneler ;))

      Sil
  3. Olsun olsun,hiç dikmemekten iyidir,diktiklerin çok güzel,dandik dandik bir sürü dikeceğine az ve öz dik daha iyi değil mi çakıl taşı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diktiğim birşey içime sinmezse kesinlikle giyemiyorum zaten. mutlaka çok sevmeliyim ve hergün giymek istemeliyim onu. çok teşekkür ederim bu arada Sevda Hanım, motivasyon kaynağımsınız yine ;))

      Sil
  4. Güzel çalışmalar çıkmış ortaya, dikiş gerçekten biraz da keyif işi, bir de öyle bir model olacak ki, bazen de bir heves geliyor hadi birşeyler yapayım diyorum kendi adıma benimkinin çok verimli geçtiğini söyleyemeyeceğim ama ben hepsini çok hoş bulmakla birlikte özellikle elbiselerini ve mavi bluzunu çok beğendim, hepsini güzel günlerde giy, ve yeni yılda daha verimli, tüm beklentilerinin gerçekleştiği, yapmak istediğin ne varsa gerçekleştirdiğin bir yıl olmasını dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de son zamanlar isteksizlik-zaman bulamama-fotoğraf çekememe üçgeninde geçiyor dikiş serüvenim. Dikmek bi derece iyi de, fotoğraflayıp bloga eklemek çok yormaya başladı beni.
      Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bu arada. Senin de yılın mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bol dikişli olsun ;))

      Sil
  5. Her giydiğimi yakışır :) Maşallah!

    YanıtlaSil