17 Haziran 2012

Çok Çalışıyorum Çooook!!


Bu aralar hem işte hem de fotoğraf kursunda çok yoğun günler geçiriyorum. Haftanın 2-3 günü akşam 10'lara kadar ders+çekim oluyor. Dikişe de vaktim kalmıyor haliyle. Haftaya kursun 2. seviye eğitimi bitiyor, Eylül-Ekim'e kadar dikişe daha fazla zaman ayırabileceğim.


Ben de geçen hafta işyerinden bir kombin fotoğrafıyla ses vereyim dedim. Elbisem çok eskilerden, ben dikmiştim. En az 3-4 yılı vardır. hala çok severek giyiyorum. Ayakkabılarım İnci'den, yazın parmak arası terliklerimden sonra en favori ayakkabılarım. 

Fotoğraflar işyerimin bahçesinden, iş arkadaşım çekti, ona da buradan teşekkür edeyim :))

6 yorum:

  1. Fotoğraflar ayrı harika elbisen ayrı harika :)

    YanıtlaSil
  2. Nasıl yani? İş, ev, ufaklık, fotoğraf kursu, dikiş :) Süpersin. Ben biraz aktivitelerş boşlayınca farkettim ki insan uğraşı çok olunca kendini daha dingin hissediyor. Az olunca gereksiz detaylara takılıyorsun. Harikasın. Aynen devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım, çok şeyle uğraşınca gereksiz şeylere enerji harcamıyorsun. ben de bu aralar böyle yoğun bir dönemdeyim. ama hepsine yetişeyim gibi bir kaygım yok. canım ne zaman ne istiyorsa onu yapıyorum. bu aralar dikiş makinamın başına oturasım yok mesela. ama bol bol fotoğraf çekiyorum keyifle ;))

      Sil
  3. Çalışan kazanır arkadaşım, afferim sana:D Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çalışkan bir tip değilimdir aslında ama...

      Sil