26 Ocak 2014

Yağmurlu Bir Gündü / A Rainy Day


Artık her Cuma-Cumartesiyi İstanbul'da geçirdiğimiz için bize kalan tek tatil günü Pazar oluyor. Onda da evde mi yatsak, arkadaşlarla mı görüşsek, ben dikiş mi diksem şaşırıyorum. Üstelik çok soğuk ve yağmurlu bir gün bugün. 


Neticede bugün öğlene kadar evde yatmaca, sonra biraz dışarı çıkmaca bir gün oldu. Soğuk hava da yeni ördüğüm boyunluğumu takmak için fırsat verdi. 


Çıkmadan sitenin bahçesinde alelacele çekilmiş fotoğraflar. Makinanın kumandasını yanıma almayı unutunca bir de zamanlayıcıyla boğuştum üstelik. 


Boyunluğumun modeli çok basit, fotoğraftan bile anlaşılıyor, bir ters-bir düz ördüm. 6 numara şiş ile 46 ilmek yaptım, yünüm Nako Vizon. Boyunu 130 cm tuttum. Piyasadaki boyunluklardan biraz daha kısa yaptım özellikle. Onların dökümlü duruşunu çok sevsem de, bu biraz daha sarılsın boynuma istedim.


Palto: Koton / Kazak: SammyDress / Pantolon: Mango
Bot: Nine West / Çanta: Aliexpress
Kolye: Accesorize / Saat: Daniel Klein

10 yorum:

  1. Çok guzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. üçüncü fotoğrafta burda dergisindeki modeller gibi çıkmışsın :) çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha haaaa! hakkaten burda pozlarına benzemiş. sağol canım :D

      Sil
  3. canım çok şıksın çok güzelsin :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de hem renk hem tarz olarak seninkine çok benzer bir atkı-bere takımı ördüm; yakında paylaşacağım bir aksilik olmazsa. Boyunluklar çok şık duruyor, fakat senin de dikkat çektiğin gibi, boynu tam sarmayınca üşütüyor ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seninkini de merak ettim. güle güle kullan sen de :)

      Sil
  5. Fotoğraflar çok güzel, enerjin çok iyi yansımış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında donuyorum fotoğraf çekerken ama çaktırmamışım demek ki ;p

      Sil
  6. Cok guzel bir boyunluk olmus. Keske orgu ile daha cok hasir nesir olabilsem pek ona sira gelemiyor. Bu arada rujunuzun rengi de cok guzel cok yakismis :)

    YanıtlaSil