28 Ağustos 2009

Boyumdan Büyük Proje: Kocaya Trençkot!!!





Valla başlığı yazarken ben bile şaşırdım, kimbilir siz nasıl şaşıracaksınız! Evet ben dikişe başlayalı daha 2 yıl olmamışken, acemi halime bakmadan eşime trençkot dikmeye soyundum. Aslında herşey Burda'nın 3/09 sayısında modeli görmemle başladı. Eşime güzel bir doğumgünü hediyesi olur diye düşündüm. Ama uzun süre başlamak için cesaretimi toplayamadım. Nihayet bir gün "Amaaaan, beceremezsem n'olcak? En azından denemiş olurum!" diyerek kumaş ve aksesuarları aldım ve başladım.


Nasıl olacak bilmiyorum. Sık sık prova yapıyorum. Prova fotoğraflarını da koyarım. Şu anda gövde bitti, yakayla uğraşıyorum. Ufff! Çok zormuş yaka yapmak! En çok korktuğum şey yakayı yapmaktı zaten. Çünkü daha önce gömlek bile dikmedim. Bu da deli cesareti olsa gerek. Gerçi sağolsun eşim "sen yaparsın, kurtulmaz elinden" diye gaz veriyor ama bakalım bitince giyecek mi?


Bu arada doğumgününe yetişmedi ama olsun, önümüzde evlilik yıldönümü var!


Hadi bana kolay gelsin ;S


28 Ağustos 2009 Cuma

9 yorum:

  1. bu trençkotu ben de gördüm burda'da ve bayıldım :D
    kolay gelsin şekerim, ara ara durum raporu verirsin di mi? merak ederim nasıl gidio, belki ben de kalkışırım :D

    YanıtlaSil
  2. Bence de sen bunu başarır altına bir de pantalon dikersin kalan kumaşla.Merakla bekliyorum detayları,belki ben de sevgiliye yaparım bi tane senin gazınla:) SEVGİLER

    YanıtlaSil
  3. kolay gelsin, burda'daki dikiş yönergeleriyle bence başarırsın. ben de ilk olarak kendime astarsız bir ceket dikerek başlamıştım dikişe:)

    YanıtlaSil
  4. Hesionka: Tatlım bence sen de hemen giriş, çünkü biraz yavaş gidiyor. Kışa ancak yetişir! Her aşamada f-prova fotoları ekliycem merak etme. öpüldün..

    Pride: Vınnnnnn! Ben bu gazla elimde kalan bütün yarım işleri bitiririm artık ;) Teşekkürler canm. Detaylar geliyor yakında. Aslında ben de sana ulaşmaya çalışıyordum canım. Yazılarına yorum yazmaya çalışıyorum ama üye değilsiniz diyor. Üye olmayı da beceremedim. Bi yardımcı olsanıııız ;))

    Serap: Canım dikişe ceketle başladığın için seni ayrıca tebrik ediyorum. Çok teşekkürler ayrıca..

    YanıtlaSil
  5. Hesionka: f-prova ne yaa? Ay çok güldüm!!

    YanıtlaSil
  6. kolay gelsin cesaretine bayıldım ama ben bu tür ceketlere spor dikişleri yüzünden başlayamıyorum
    helal sana

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim canım. Valla ne yalan söyliyim, beni de en çok çift sıra spor dikişler yoruyor. Kumaş kalın olduğu için ipin gerginliğini ayarlamak zor oluyor ve sık sık aynı yeri tekrar dikmek zorunda kalıyorum. Ama yine de fena gitmiyor.

    YanıtlaSil
  8. harikasın.
    aferim sana.
    kardeşin için yaptığın bluzde süper.sibel çok beğenicek.dünden beri yorum yazmaya çalışıyorum ama bir şeyler oldu gelmiyor yorumlar.umarım bu gider sana.

    YanıtlaSil
  9. Çok sağol tatlım güzel sözlerin için. Dediğin gibi umarım beğenir. Sevgiler...

    YanıtlaSil