12 Ağustos 2009

Palmer's Saç Bakım Yağı Mucizesi

Bu aralar hep güzellik ve makyajla ilgili postlar ekliyorum farkındayım. Aslında dikmekte olduğum birkaç şey var ama eklemeye fırsat olmuyor. E, tembellik de var accık!

Bugünkü mevzumuz, birkaç ay önce sevgili Salıncakta İki Kişi'nin bloğunda gördüğüm Palmer's saç bakım yağı. Saf sızma zeytinyağı içeriyor.

Douglas mağazalarında Palmer's ürünleri satılıyor ama ben bu ürünü uzun süredir bulamamıştım. Dün kavuştum kendisine ve hemen denedim. Uzun süredir boya ve düzleştirme işlemi (klasik defrize değil, X-Tenso diye bir uygulama, bir ara bahsedeceğim)nedeniyle keçe gibi olan saçlarıma resmen ilaç gibi geldi. Saçlarım daha canlı oldu ve saç uçlarımdaki keçe gibi görüntü azaldı. arkadaşım da denedi ve saç uçlarını canlandırdığını söyledi.

Tek kullanımda bu kadar etkili olması harika! Sonunda iflah olmaz saç kuruluğu sorunuma bir çare buldum galiba.

Herkese şiddetle tavsiye edilir ;))

Bu arada kullanım şekli bilgisi ayrıntılı değil. Bilgi yok ama ben durulamadım. Saçlarınız çok kuru değilse yağlı bir his verebilir.

NOT: Eklemezsem olmazdı, fiyatı 20 TL ve buram buram zeytinyağı kokuyor. Missss!





12 Ağustos 2009 Çarşamba





6 yorum:

  1. işte bu tavsiyeye bayıldım :) ben de bir süredir bakım yağı arıyordum, süper oldu...ama ben durularım herhalde, malum yağlı saç:)

    YanıtlaSil
  2. Sen artık saçının tipine göre ayarlarsın canım. İşine yaramasına çok sevindim ;))

    YanıtlaSil
  3. Kuzu ya yağlı saçlar için ne var :) Ben ne röfleler yaptırdım banamısın demiyor meret.

    YanıtlaSil
  4. Ay bilmem ki! Hiç anladığım bi konu değil. Ama birşeyler öğrenirsem mutlaka yazarım sana. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Douglas mağazasından aldım canım. Tekin Acar türevi bir yer. Ben Capacity'den aldım. Başka nerde şubeleri var bilmiyorum. Google'a sorabilirsin. Ne de olsa o herşeyi bilir ;))

    YanıtlaSil