27 Ocak 2010

Boyundan Büyük Bir Blogger


Bir önceki yazıma yorum vermesi vesilesiyle tanıştım bu blogger arkadaşla. Adı Ayşe, blogu da burada. Kendisi Almanya'da yaşıyor ve Almanca yazıyor. Birkaç gün içinde Türkçe de yazmaya başlayacakmış. Profilinde 16 yaşında olduğu yazılı. İnanamadım gerçekten. Çünkü blogu, fotoğrafları ve kombinleri gerçekten çok profesyonel. Ben profesyonel değilim tabii ama çok estetik bir gözü var bence.

Mutlaka bir bakın derim.

Şimdi İnstyle+çay keyfi için müsaade alayım.

mucx



27 Ocak 2010 Çarşamba

8 yorum:

  1. Cok guzel isler yapiyor olabilir ama herkesin bloguna gelip kendi blogunun tanitimini yapmasi bnm pek hosuma gitmedi acikcasi..

    YanıtlaSil
  2. aslında bu tür yorum ve maillerden ben de rahatsız oluyorum ve çok sayıda alıyorum. geneli yeni bloglar oluyor. eğer içeriği çok kötü değilse izlemeye alıyorum desteklemek amacıyla. çünkü henüz sadece altı ay önce ben de onlardan biriydim. ama şimdiye kadar hiçbiri hakkında post yazmadım. ama bu blogu gerçekten çok beğendim ve bu arkadaşın öyle bir talebi olmadığı halde sizlerle paylaşmak için kendisinden blogumda bahsettim. hem zaten blogu incelersen benim tanıtımıma hiç ihtiyacı olmadığını da görürsün.
    neticede ben de aynı önyargılara sahip olmakla beraber, iyi işler yapanların yanında olmak zorunda hissediyorum kendimi.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Heheh Ayşe çok sevinecek canım :) Çok tatlıdır o

    YanıtlaSil
  4. senin tanımadığın kimse var mı bu alemde gııız?!!

    YanıtlaSil
  5. çok cici bir kız.bende takibe alıcam:)

    YanıtlaSil
  6. boyundan da büyük işler yapıyor ;D

    YanıtlaSil
  7. boyun yaşı olmaz.. bence blogu çoook hoş ön yargılı olmayalım sevgiler

    YanıtlaSil